• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Chello timeouts

A

Athan

:'( Chello is echt heel vervelend sinds een paar dagen:(
Ik kan niet eens meer normaal ircen en niet eens meer msnen omdat chello telkens uit valt enne dat ligt niet aan mijn eigen internet verbinding maar dat ligt aan chello, ik ben niet de enige want bijna iedereen in de regio zuid-holland op irc heeft last van dit ernstige probleem.
ENNE WAT ZEER VERVELEND IS IS DAT IK NIET MEER KEN CSEN:( :'(

Het downloaden stopt vaak na een minuut en dan komt het na een tijdje weer terug, in die tijd kan ik ook geen site bekijken ofzo . >:(egt bagger >:(

Ik hoop dat ze er eens wat aan gaan doen want het is de hoogste tijd.

dussuh chello plz verhelp dit probleem ;D

mzzls Athan
 
Hmz.

Als je wilt dat Chello het probleem oplost, zou ik om te beginnen eerst eens bellen naar de helpdesk.
 
mwja misschien wel slim mare ik denk zelf wel dat heel z-holland al gebeld heeft dussuh ik hoop dat ze dit snel op zullen lossen:).

ben gek ;D een beetje geld uit geven aan klantenservice:D

enne mwja heb nie zo'n zin in ks te bellen want dan gaan ze vragen over je netwerk ofzo mare dat gaat ze nix aan ;D
:P :P ;D :D :D ;) :)
 
Hmz.

Zie de logica niet.
Wat maakt het uit als ze weten wat voor netwerk kaart je hebt.
 
ja, daar ben ik het ook mee eens, wat kan het hun een ruk schelen of ik 5 netwerken aan mijn "internet" PC heb hangen? dat gaat hun toch helemaal niets aan?
 
Zeiken over het hebben van een netwerk doen we ook niet voor de lol :)
Het is gewoon een van de hele grote kans op problemen.
Zoek dit probleem dan ook eens eerst bij jezelf.
Format de boel eens en reinstall windows met ALLEEN je chello kaart, niet de tweede netwerkkaart. Als het winxp/winme is , controleer dan ook of je net het bekende link-probleem hebt.
Als het nu wel goed doet, weet je waaran het probleem ligt. Als het nog steeds slecht is controleer dan irq's etc , zijn er echt nergens conflicten en blijft je link gewoon aan, dan mag je bellen. Als je link uit is / uit gaat >> zelf oplossen !!
 
Sja, ik zou het wel op prijs stellen als ze mij wat meer informatie zouden kunnen geven wat er wel al werkt bijvoorbeeld, dat zou het voor mij sterk vereenvoudigen...
 
het enige wat enigszins bruikbaar is is download accelerators die een pauzefunctie hebben, als je een connection interrupted krijgt is tenminste je halve dl niet weg. En zoals PsychiC al duidelijk maakte, zorg dat je een schone pc hebt.
 
Terug
Bovenaan