• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Chello Quickfix

  • Onderwerp starter Onderwerp starter benniep
  • Startdatum Startdatum
Status
Niet open voor verdere reacties.
B

benniep

Waar doelt chello mee met chello quickfix. Het zou je zelf problemen kunnen laten oplossen.... maaruh hoe hadden ze dat in gedachten dan?

Iemand hier al ervaring mee?
 
Woehahahaha, een afrader, ik zal idd zo eens gaan testen met die zooi... Ik geloof namelijk dat het al je instellingen veranderd, en dat kan ik juis niet gebruiken atm...
Maar wat QuickFix doet is al je internet instellingen veranderen (volgens mij)
Ik ga er even mee pielen, en dan post ik weer meer info :)
8)
 
hehe, ik hoef het niet eens te downloaden, het vermoeden wat ik had is waar:

chello QuickFix onthoudt de correcte instellingen van uw internetverbinding en van toepassingen die van internet gebruik maken zoals Internet Explorer en Outlook Express. Als de internet -instellingen van deze programma's worden gewijzigd, dan kan het gebeuren dat geen internet-verbinding meer mogelijk is. chello QuickFix kan de originele, werkende instellingen weer snel en zonder problemen herstellen. Dit wordt "beschermen" genoemd.

chello QuickFix bevat ook een gereedschapskist. Hiermee kunt u snel bepalen wat de fout in de internetverbinding veroorzaakt, en vervolgens het probleem herstellen. Daarnaast kunt u een rapport maken waarin het probleem verklaard wordt. Dit is ook erg handig wanneer u iemand van de UPC helpdesk belt voor ondersteuning.

Chello QuickFix is reeds op uw computer geïnstalleerd. Heeft u problemen met uw internetverbinding of Explorer/Outlook, klik dan op Instellingen terugzetten in het QuickFix-menu rechts op de pagina om uw originele instellingen te herstellen.

Ik geloof dat deze software HEEEEL handig is voor mensen die niet met een computer cq. windows om kunnnen gaan ::)
Grtz, Lau
 
Ik kan mijn mening nog beter onder woorden brengen:

Ik vertrouw chello niet, niet waar ze mijn verbinding ook al verzieken, niet waar ze hun helpdesk verzieken, en ook niet waarbij ze de klantenservice verzieken. Dus, ik heb liever niet (persoonlijk) dat hun software ook mijn computer nog eens gaat verzieken ;D
Grtz, Lau
 
Heel duidelijk. Voor mij een reden om het niet te installeren.

Dacht dat het ook een truc van upc was/is om hun administratie weer op orde te krijgen ofzo....

ThanX.
 
benniep zei:
Heel duidelijk. Voor mij een reden om het niet te installeren.

Dacht dat het ook een truc van upc was/is om hun administratie weer op orde te krijgen ofzo....

ThanX.
npz, ik ben noueenmaal naief ;D
 
Heb quickfix ff gedownload, geloof niet dat het iets voor mij is, maar kan me voorstellen dat voor mensen die iets minder kennis van de instellingen hebben dit proggie een goede zaak is om te installeren. Je hoeft in ieder geval niet voor je mail en lan-instellinegn naar de helpdesk te bellen..
De helpdesk heeft dan meer tijd voor de "echte" problemen, dus zo'n slecht initiatief vindt ik quickfix niet.
 
klopt, maar op de vraag of je het moet installeren als je een beetje verstand van zaken hebt. Dan antwoord in nee. Voor de rest zou ik het persoonlijk echt niet cool vinden als mensen aan mijn instellingen zouden kloten... 8)
 
Er klooten ook geen mensen aan je verbinding, dat doet het programma ;).
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan