• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Chello Plus???

P

Port 21

He gasten,

Weet iemand van jullie al meer over chello plus hier in Nederland? Ik heb al gasten uit spanje aan de andere kant van de lijn gehad met zo'n abo. en ik trok bestanden met zo'n 50 kb bij hun vandaan. Hun hadden zelf een download van rond de 800kb en das dus ech wel kikkuh.

Trouwens nog iemand een 500.000 klapper kopen?
 
Hm, ik hoorde een tijdje geleden van iemand die bij chello werkt(e) dat ze bezig waren met een nieuw abonnement.
Dit was speciaal voor mensen die meerdere computers hadden aangesloten op chello. Op die manier kon je dan op een legale manier je internetverbinding verdelen + hogere upstream.

Nooit meer iets van gehoord :(
 
Mijn DOCSIS modem is daar klaar voor, evenals dat APS gedoe, maar het is vast duur...
 
Over Chello Plus kort te zijn, dit zal nog heel lang duren voor dat er zoiets hier op de markt komt. Omdat UPC het meestal nog redelijk kan redden met de heavy users, zal dit een probleem gaan worden dan komt er pas een soort chello Plus. ;D
 
8)
Wij hebben op de zaak besprekingen hierover gehad met een onderafdeling van Chello... ze waren bezig met inventariseren hoeveel gebruikers het zouden worden hier in gelderland... is al een half jaar geleden en we hebben nix meer van ze gehoord... gaat lekker zo... klantenbinding ???
;D
8)
 
er zijn idd wat plannen geweest voor het maken van een budget/basic/plus abo. dit is echter nog niet van de grond gekomen en de vraag is of het ooit van de grond komt. het vereist tenslotte best wel wat "werk" om voor elke gebruiker het juiste abo in te stellen. werk kost tijd, tijd kost geld en tja daar zit het hem bij upc. ik zou graag zien dat er verschil kwam in abo-s.
 
Terug
Bovenaan