• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Chello Plus snelheid voor een trouwe klant?

Status
Niet open voor verdere reacties.
C

Cimarron

Met veel genoegen kreeg ik vanochtend een brief van chello met het aanbod mijn contract (Classic) met een jaar te verlengen..

Voor dezelfde prijs a 49,95 euro maar dan de snelheid van Plus!!!  ;D

4096 down
512 up

Iemand meer? Die rond deze periode zijn abbonement moet verlengen?

Ik ben een gelukkig man.

Prijs-kwaliteit verhouding is hier wel op zijn plaats.. of kan ik die snelheid voor dezelfde prijs ergens anders ook krijgen?
 
Heb je dan voor zo lang je abonnee blijft de plus snelheden voor 49,95 of is het zo'n actie van "de eerste 3 maanden voor...'? Als dat blijvend is dan ga ik eens informeren hoe dat zit.
 
Een heel jaar lang.. Ik zal zo ff een deel van de brief overtypen..
 
Geachte heer/ mevrouw Xxxx,

U bent nu al enige tijd abonnee van UPC. Wij nemen dan ook aan, en hopen natuurlijk, dat u tevreden bent met chello classic. Daarom willen wij u, als gewaardeerde abonnee, graag eens extra in het zonnetje zetten.

U krijgt een heel jaar lang de snelheid van chello plus voor de prijs van chello classic indien u uw abonnemant verlengt met 12 maanden. Voor €49,95 per maand kunt u dan internetten met de snelheid van 4608/512 Kb/sec, terwijl chello plus normaal €79,95 kost!

Dit betekent dus nog meer internetplezier. Een heel jaar lang maakt u kennis met de ultieme breedbandsensatie van UPC. Blablabla

Ik dien voor 23 juli te reageren. Verwacht dat deze slimme marketingzet uiteindelijk voor iedere Classic-afnemer gaat gelden.
 
Nou ik kan nu per maand opzeggen. Ga me echt niet voor een jaar vastleggen. De breedbandmarkt gaat nu zo snel m.b.t. ontwikkeling dat ik liever de mogelijkheid heb om snel op adsl over te kunnen stappen
 
Ok, ik vraag me alleen af wat de kosten zin om een telefoonlijn+adsl lijn kwijt ben voordat ik een adsl abonnement kan nemen.

Heb hier geen telefoonlijn namelijk.

Wat ben ik dan gemiddeld kwijt?
 
Ze moeten wel want, ADSL wordt steeds sneller en goedkoper.
Een andere kabelaar bied al een ABO aan met gratis modem van 19,95 ,--
voor 9,95 per maand. Dit is zonder datalimit en is bovendien iets sneller dan chello Easy
 
Dacht ik ook aan.. mag aannemen dat ze daar ook aan gedacht hebben!
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan