Chello plus op een ME

Status
Niet open voor verdere reacties.
E

egkok

Ik had chello classic met de ethernetkaart in een ME computer en via een HUB naar twee XP computers. Had een router gekocht en Chello plus dus de oude configuratie kon verdwijnen. Echter de router (s) werkte niet dus nu wilde ik weer de oude situatie terug met de HUB Dus de chello ethewrnet kaart erin en via een Realtek kaartje naar de HUB en vandaar naar de twee XP computers.

Echter ik krijg geen internet op de ME computer. Met winipcfg krijg ik het IP scherm maar als ik wil releasen en renewen lukt dat niet.
Ook niet met behulp van de chello helpdesk. How come ?????? Doet chello plus het niet op ME ????
 
R

rd

ME en chello plus mag op zich geen probleem zijn.
1. Ik neem aan dat de lampjes groen zijn.
2. Dat de netwerkkaart goed geinstalleerd staat (zie configuratie-systeem-apparaatbeheer)
3. Dat tcp/ip geinstalleerd is ( zie configuratie-netwerk)
4. Dat je dezelfde kabel gebruikt als aanvankelijk naar je Xp-pc. (dat werkte immers)
5. Ik neem aan dat pingen ook niet lukt!?
Als dat allemaal zo is dan ligt waarschijnlijk W_me overhoop. Dat is in ieder geval het eerste waar ik aan denk. Je kunt er een keer overheen installeren dat lost het misschien al op maar anders zou ik voor een schone installatie kiezen. Lijkt veel werk maar is waarschijnlijk sneller gebeurd dan eindeloos van alles uitproberen met als conclusie dat het allemaal niet helpt.
Je blijft wel leuk bezig op deze manier.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan