• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

chello plus ook niet via server

E

egkok

Lukt het al niet via een router een netwerk op te bouwen ook lukt het niet meer met een server ertussen. Op de server dus de chello netwerkkaart en een kaart voor naar de hub. Ik krijg dus geen internet ook niet op de server. Op de clients xp op de server ME. Met chello classic deed deze opstelling het altijd prima. Zou je weer terug kunnen naar classic want dit begint me nu wel heel erg te vervelen. Al bijna 3 weken geen internet delen mogelijik en die snelheidsverbetering daar merk ik nu al niets meer van..
 
Hmm..Als het goed is moet het gewoon kunnen met een routertje ertussen..het zou volgends mij helemaal geen probleem kunnen zijn.. zou je wat kunnen vertellen over je router ? Dus wat je instellingen enzow zijn..mabe kunnen we dan een oplossing vinden..

Groeten
 
Snap ik niet helemaal. Gewoon zonder router en die pc als servER. Een router doet het sowieso niet met chello plus bij mij. Met chello classic ging alles prima. Het probleem is met ME dat ik het IP niet kan verwijderen en renewen met winipcfg
 
je moet die server of de router de IP adressen laten verdelen via DHCP..
Als je de router/server het geregstreeerde Mac adress (bij chello) laat gebruiken moet het geen probleeem zijn om met een router of server te werken...


succes...

PS: sorry foor typ fouten in deze post.. te veel bier, Het is nu al weer 3 uur s'ochtends...
 
Terug
Bovenaan