• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

chello plus geknepen?

G

g0dshead

Hallo ik heb al zo'n kleine 4 jaar chello eerste lang classic en nu al een jaar plus, ik merk dat ik de laatste tijd of geknepen wordt of er is iets anders mis , ik heb naar de grafieken zitten kijken  van mijn downloads van t afgelopen jaar en ik moet zeggen dat als zij dit een fair use police noemen dan vind ik dat niet erg fair ..kijk maar de bijlage en zie dat ik in t afgelopen jaar , niet veel tot bijna nix aan breedband heb gebruikt
er zit zelfs een 0 maand bij.. als je deze maanden zou aanvullen met het "enorme" download gedarg van de maand september (wat ik fair use policy) zou noemen dan kom ik nog uit op mischien 25gig per maand mischien nog niet eens ..dus met andere woorden chello is mijn ogen fout bezig , alleen omdat ik een druke maand heb gehad ,wordt ik toch geknepen want mn dl loopt niet hoger dan 30/40kbps ..en dat voor 80 euro???? ik hoor graag wat jullie hiervan vinden!

sorry blijkbaar zat het forum weetikveelwat vol en kon ik geen jpeg'je meesturen ik zal m op een site plaatsen..en de link hier bijvoegen.

De link www.nesce.blogspot.com


Mod Edit: Gebruik een volgende keer aub de "verander" knop.
 
limiet wordt per maand bekeken en niet over de afgelopen maanden.
en is wel eerleijk. is bij iedereen zo :-\ is de gedachte bij chello.
 
dus met andere woorden zij mogen heel t jaar vet aan mij verdienen maar als ik dan een maand uitschiet dan ken ik in gaan leveren?
en dat op t moment dat ik het, het emeste nodig heb?..sorry hoor maar dat gaat er bij mij niet in .. ik heb ook al een fax gestuurd naar chello i.v.m opzegging .. mn jaar zit er op en ook mn gedult .. ik al een aanvraag gedaan bij demon aleen jammer dat zo'n zes weken duurt .. ik moet eerlijk wezen in de 5 jaar ervaring met chello , vraag ik me af waarom ik zolang gebleven ben ..
 
Het hele board staat al vol met berichten over: datalimiet, AUP , FUP en wat de gebruikers er van vinden.

Heel veel leesplezier.

Slotje
 
Terug
Bovenaan