• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Chello Nieusservers steeds slechter

A

Anton

Ondanks de belofte van Chello aan de Consumentenbond om eindelijk iets aan de nieuwsservers te verbeteren is het huilen met de pet.

Het wordt van kwaad tot erger: Bij nieuwsgroepen is niets te halen met Chello. Verbinding komt niet tot stand, en als dat wel gebeurd is 90% van de postings kapot.
Gelukkig is daar de euronetserver nog , die kwalitatief 1000 % beter is dan de Chello-shit.

Maar het is toch van de gekke dat een Chello-abonnee a raison van 50 euro zijn berichten via Euronet moet halen.

Wie heeft dezelfde ervaringen ?

De betonnen plaat die ze bij Chello voor hun kop hebben zal wel het eeuwige leven hebben. :}

Wie heeft dezelfde ervaring ?
 
Het wordt volgens mij tijd voor een plan van onze kant.
Dit is namelijk al zooooooooooooooo lang een probleem. Iedereen heeft zich er al mee bemoeit, maar het resultaat is slecht.

Alhoewel, de non-binary server doet het wel weer goed. En daar zijn newsservers eigenlijk voor bedoelt. Hmmmm.... lastig.
 
ja, je kan moeilijk naar chello gaan van, doe is wat aan je newsserver, want ik kan geen spellen, films etc meer downloaden..
 
Ja, klopt alles is traag en erg incompleet. :}
Connecting duurt erg lang en de snelheid is bij mij maar 40kb/s constant, ( ook met meerdere connecties ) was meestal wel tussen 120 en 180kb/s.
Ook ik ga weg bij sjello want het is echt nix meer. :(
 
misschien heeft het wel een reden dat de binary groups slecht zijn...
Chello weet dondersgoed dat er flink wat warez overgepompt worden, misschien dat chello daarom niets aan die servers doet? de text only server is bijna altijd online en snel namelijk...
 
Ik ben nu van een binary group aan het downloaden maar ik haal 160kb/s.

Alleen het updaten van de groups lukt niet altijd dat is wel jammer.
Maar over de snelheid kan ik niet klagen.
 
Dit klopt. Ik haal er normaal veel mee binnen maar (naar mijn mening) sinds het updaten van mijn Com21 modem met de software tegen het Blaster virus is mijn verbinding onzettend langzaam en heb ik veel last van incompletes.

Is hier nu echt niets aan te doen??

Misschien met nog meer (gratis) newsservers?
 
IK WORDT NIET GOED VAN DIE NIEUWSSERVERS KAN ER (BIJNA :)) NIET VAN SLAPEN
 
Heb al 30 keer naar chello gebeld ze doen er niks aan ik ga overstappen naar x4all daar staan ze je teminste ook nog binnen het uur ter woord zonder kosten!!!!!!!!!!!!!!!!! >:( >:( >:( >:( >:(
 
ik heb ook dat probleem. Maanden geleden haalde ik heel veel films binnen, maar dat lukt me nu al een maand of 2 niet meer. Ik ga ook vandaag mijn abonnement bij Chello opzeggen. Ik ben het zat. Ik betaal niet voor Jan ... 49,90 per maand. Dan koop ik af en toe wel een DVD-tje bij Media Market ofzo. Goedkoper en minder stress.
 
Terug
Bovenaan