• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

chello newsserver

T

thecheff78

Hoi allemaal ;),

Ik ben recentelijk verhuisd en heb chello light genomen. In 't vorige huis had ik Wanadoo lite. ADSL wilde ik niet want dan moest ik aan KPN betalen dus ik koos voor het alternatief: kabel van UPC. Voordat ik het abonnement nam op Chello informeerde ik hoe 'goed' de newsserver van Chello was. De medewerker zei dat het een prima server was waar veel op stond. Nou echt niet dus. Als ik het vergelijk met de server van wanadoo; daar staat echt veel meer op. En je hoeft niet te betalen voor deze service. Zat gewoon in 't pakket. Stel ik iets verkeerd in of heeft Chello niet zo'n goede newsserver?

Ik kon er zo snel even niks over vinden in de 'search'
 
die medewerker heeft je ronduit genaaid, veel incomplete, slechte retentie, maar ze voeren wel bijna alle groepen.

Als je tenminste verbinding kunt maken... Meer mensen als mij die ook "too many users in your class" als foutmelding krijgen?
 
Fijne eerlijke medewerkers hebben ze dan bij chello >:(, niet dus. Maar ik zit nog in de 'proef' periode van een maand. Als ik het niks vind is het dag chello en hallo wanadoo family :angel:
 
Je had de volgende keer beter een keer op wat forums of aan bekende die chello hebben vragen want iedereen die chello heeft en beetje bekend is met newsservers weet dat chello een brakke nieuwsserver heeft
 
ach, hij zit nog in de proefperiode, dus hij is hier aan het juiste adres...
 
Terug
Bovenaan