Chello modem bij iemand anders aangesloten

Status
Niet open voor verdere reacties.
U

unreal

het volgende. Ik heb een tijd lang 2 chello verbindingen gehad, ideaal :):) 2*150 en 2*16. Maar daar zijn ze achter gekomen bij chello en nu hebben ze dus een account eruit gedondert. Nu zijn er al weer een aantal maanden voorbij, en een maat van me kwam langs.

die zag die modem staan en zij, kennen wu da ding nie bij ons aansluiten en kijken of het werkt. ik zo, neee het gin zin werkt nie, maar hij wilde het toch proberen. Dus ja waarom ook nie heb ik ook weer wha te doen.

MAAAAR

tot mijn grote verbazing, wy da ding aansluiten netwerk kaartje erin, blah de rest kende allemaal wel. als 1e die modem sprong gewoon ONLINE. Denk nou ja leuk. en als 2e die Gozer het gewoon internet, zonder abbo !!!!!! want hij kreeg een geldig chello IP. we zijn nu al weer een paar weken verder en het loopt nog steeds als een sneltrein. Heeft iemand enig idee hoe dit kan.

Btw hij heeft wel Telefoon bij priority. Das de enigste chello diesnt die ze hebben.

Unreal out
 
Das de enigste chello diesnt
Je bedoelt de UPC dienst
wink.gif

chello is namelijk een dienst van UPC
clown.gif
 
Misschien komt het doordat hij al upc telefonie heeft....
Wat voor kabelmodem gaat het eigenlijk om? En in welk gebied zit hij?
 
Waarschijnlijk woont je vriend in een gebied waar nog geen APS geld, zolang dit nog niet gedaan is heb je geluk, internet ze zolang het nog kan zou ik zeggen!
 
Mijn vraag is dan hoe je aan twee modems komt en waarom die tweede modem niet opgehaald is door UPC toen de 2e verbinding werd platgelegd ???
 
nou rembo das heel simpel ze hebben nie gebeld, of iets laten weten dat ik een 2e modem heb. Die modem is toendertijd toenk bij pa en ma internet had nie opgehaald door chello. en ja ik ga nu achter hun reet aanlopen. En ja je weet hoe goed de klanten service is bij chello da zegt ook al genoeg :):)

unreal out
 
idd. chello is best lui.. mijn abbo was door hen opgezegd zonder dat ik dat aangegeven heb, toen ik was verhuisd. en omdat ik geen zin had om opnieuw aansluitkosten te gaan betalen heb ik gewoon de modem meegenomen en ben weer gaan internetten. chello heeft toen wel twee keer contact proberen op te nemen maar daarna niks meer van zich latenhoren... de modem werkt nog steeds. btw wat is APS?
 
volgens mij heeft het niks te maken met die telefonie aansluiting want op het moment dat je dan geen internet zou hebben zou je telefonie ook niet meer werken.
 
hmmm als hij zoiezo al telefoon via upc had moet in iedergeval het retoursignaal aanstaan waarschijnlijk wordt dat bedoelt
 
Ik blijf het vaag vinden, want ik heb dus ook geprobeerd om een modem van iemand anders aan te sluiten bij mij. En die modem sprong dus bij mij ook gewoon ONLINE. Alleen kreeg ik geen ip toegewezen, en kon dus toch niet internetten. hoe zit dat?
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan