• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Chello met COM21 en benq AWL 700

E

emenem

Wie kan mij helpen. Ik heb chello, met vast ip adres en wil internet delen via genoemde router. Wat moet ik waar invullen, volgens mij heb ik alles geprobeerd. Ik heb (meestal) wel verbinding met internet, maar het is ontzetten traag minder dan 1 kb/s. Wat doe ik fout ? ???
 
Als je 'm direct op een pc aansluit gaat het dan wel goed? En hoe staat het met de verbinding met de andere pc's. Het zouden wel eens slechte upt kabels kunnen zijn.
 
ik lees net je berichtje pas goed, maar volgens mij kan het niet aan de kabels liggen. Ik heb een vaste pc en een laptop (wireless). Als ik de router ertussen heb heb ik erg traag internet. de com21 rechtstreeks op de vaste pc gaat als een speer !

Dus de kabel naar de modem moet goed zijn, en daar zou de laptop toch genoeg aan moeten hebben als de router er tussen zit :'(
 
Als je nou nog een pc op die router aansluit en eens een bestand door stuurd naar je draadloze laptop. Gaat dit wel snel? Als dat ook langzaam gaat licht het aan je draadloze verbinding.
 
Alles al geprobeerd, maar geen vooruitgang. Laatste firmware geinstalleerd enz. Zonder router supersnel, met router supertraag. Kan iemand met een chello abonnement en een COM21 (vast IP) mij uitleg geven over wat je zelf hebt ingevuld bij je router ?
 
emenem zei:
Alles al geprobeerd, maar geen vooruitgang. Laatste firmware geinstalleerd enz. Zonder router supersnel, met router supertraag. Kan iemand met een chello abonnement en een COM21 (vast IP) mij uitleg geven over wat je zelf hebt ingevuld bij je router ?

Wat voor router heb je dan? En nogmaals gaat het wél snel als je via de router een divx filmpje of zo van de ene naar de andere kant pompt? Welk OS gebruik je?
 
Heb je DMZ op je router uitstaan? Anders probeert hij namelijk steeds of de pakketjes naar het adres wat je bij DMZ hebt ingevuld gestuurd kunnen worden, en pas als dat niet lukt gaat hij routen. Dan gaat het dus inderdaad ontzettend traag (had ik ook, maar ik heb een vast netwerk dus dat ging met ongeveer 50kb/s)
 
Re:Chello met COM21 en benq Awl 700

Ik heb inmiddels mijn router omgeruild voor een nieuwe, wederom een AWL 700 van BenQ. Maar nog steeds hetzelfde verhaal. Wie heeft er een duidelijke gebruiksaanwijzing wat ik wel en niet moet invullen met een COM21 moden en vast IP-adres ? Indien je de gouden tip geeft zal ik je er voor belonen ! ???
 
Terug
Bovenaan