• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Chello met Access Point

R

RvBeek

Hoi,

Ik heb laptop met netwerkkaart. Sinds kort ook een access point en een wlan pcmci adapter (https://www.3com.com/prod/nl_BE_EMEA/detail.jsp?tab=features&sku=3CRXJK10075).
Nu dacht ik dat het draadloos maken appeltje-eitje zou zijn. Helaas is dat niet zo.

Bij het configureren lukt het me niet om het internet op te komen. De helpdesk ondersteunt dit niet dus moet ik het zelf maar uitzoeken.

Als tip heb ik gehoord dat ik mijn Mac address moet clonen, maar dat ondersteund mijn Access Point niet. Gelukkig is dit een krijgertje, dus wil ik best een nieuwe kopen. Nu weet ik alleen niet of het met een ander wel gaat lukken.

Ik heb namelijk twijfels omdat ik twee netwerk Mac adressen heb. Eén van mijn vaste en één van mijn nieuwe wlan pcmci adapter.

Weet iemand:
- Of ik een nieuw access point moet kopen?
- Zo ja, welk access point het clonen ondersteund en leuk geprijst is?
- Welk Mac address ik dan in moet voeren? Die van mijn vaste netwerk kaart of die pcmci kaart?

Graag een expert advies,

Robert
 
Heb je nog meer informatie over je wireless acces point.

De kaart is slechts een ontvanger.
 
Hoi,

Bedankt voor je reactie.

Het access point is van compu shack, zoals ik al zei een krijgertje. Echt bijzonder dat dit nou net niet bij dit apparaat ondersteund wordt.

Het internet adres op de verpakking geeft ook geen advies. :-( Ik heb wel een PDF handleiding.

MSN ? [email protected]

Robert
 
Als het echt om een access point gaat dan zal dat niet werken.
Je kan chello alleen op 1 netwerkkaart aansluiten, of op een router (om de verbinding met meerdere computers te verdelen).
Je zou dus een router kunnen kopen en daar de accesspoint op aansluiten, maarja het is mooier om dan alles in 1 te kopen (een wireless router)

Dit gaat in iedergeval zo niet werken!
 
Terug
Bovenaan