Chello Light trage verbinding

Breggio

Forum Gebruiker
Berichten
24
Na mijn adsl verbinding bij tele 2 heb ik sinds afgelopen maandag chello ligt en free time telfonie. Het goede nieuws is dat alles meteen werkte en ik daar dus erg blij mee was. Wel merkte ik meteen dat mijn verbinding een stuk trager was dan de 4000kbps die ik had bij Tele2 (ga niet zeggen waarom ben je daar weggegaan, aangezien tele2 door een blunder mijn telefoonlijn had teruggegeven aan KPN). Na diverse metingen kom ik steeds niet verder dan een download van tussen de 300 en 380 en een upload van rond de 120 . Ik begrijp best dat die 3000 niet gehaald wordt maar dit is wel heel traag.

Heb de helpdesk gesproken echter die kwamen niet verder dan firewall uit en antivirus uit. Uiteraard toch maar even geprobeerd echter geen enkel verschil.

Wie heeft er goede tips voor mij om deze snelheid op een beetje niveau te krijgen. Vanmorgen 28 juli is de download 43,80 KByte/sc (374 (KBPS) dit is toch echt veel te traag....
 
Ben je bits/sec en bytes/sec door elkaar aan het gooien soms ???
380 kbytes/sec is ongeveer 4 Mbit/sec voor je download
en 120 kbytes/sec komt overeen met ongeveer 1 Mbit/sec voor je upload.
Dat zijn de opgegeven waardes voor chello light.
 
Nee hoor ik haal ze niet door de war. Als ik de test bij UPC testcenter doe geeft deze ook steeds aan dat de snelheid laag is.

Trouwens bij Mordax, speedtest en Nuria ook.
 
Dit is reeds opgelost door opnieuw aan te melden.  :6 Snelheid nu zoals die hoort te zijn!
 
Terug
Bovenaan