• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Chello Lelystad gebruikers hier?

M

Mr_Orange

Hoi allemaal,

Ik verhuis binnenkort naar Lelystad waar ik misschien Chello ga nemen. Zijn er hier misschien gebruikers die ook in Lelystad wonen (postcode 8244GL of nabij) en mij hun ervaringen over de snelheid en storingen kunnen vertellen?

Alvast bedankt,

Groeten.
 
Ik woon niet in Flevoland ofzo. Op de chell'o'meter is Flevoland (bijna) altijd de snelste provincie :><
 
Hmm... das mooi om te horen 8) Enne, waar vindt ik die chell'o'speed'o'meter??
 
Bij de 'downloads' sectie op deze site... wel de mijne nemen hè!!! (RL)
 
De link naar die van jou werkt niet, dus heb ik die andere maar genomen, eens kijken wat het is...
 
Uw IP adres (62.251.111.181) heeft geen toegang tot deze server, omdat ze niet in gebruik is door UPC/chello in Nederland.
Mocht deze melding naar uw mening niet correct zijn dan kunt u een email sturen aan [email protected]

Tja, ik heb natuurlijk nu nog steeds ADSL, maareh, ik wil zelf niet weten wat mijn snelheid is, ik wil weten wat vootr snelheid gebruikers in Lelystad halen...

Nog ideeen?
 
Foei Rene? Foei Rembooo!
Ooit gehoord van change management? ;D
Ik wist namelijk van niks, maar de links werken weer hoor 8)
 
Goed man dat je naar Lelystad gaat verhuizen :><

Maar effe serieus, ik kom er ook vandaan en Internet is heel verschillend. Ik kan je postcode niet plaatsen dus geef effe je straat naam en misschien weet ik wel van horen zeggen of Chello in die wijk een beetje te pruimen is. (of is het een nieuwe wijk?)

Waar ik woon is internet erg snel, wonen veel oudjes dus die internetten niet zo veel. Ik denk dat ik de enige ben met internet. Het is dus gewoon waar je woont. Erg verschillend.

Ik haal gemiddeld wanneer er een goede site is om van te downloaden zit ik zeker op 120kb/s, via KaZaa Lite is het huilen met de pet op, maar dat heeft iedereen wel. Met online games heb ik vaal de laagste ping, rond de 30.
 
Je kunt altijd nog kijken op:
https://www.speednet.nl of https://www.mordax.nl
 
Terug
Bovenaan