Chello huiszoeking??

Status
Niet open voor verdere reacties.
C

crimineel

Kom je net terug na een leuk wandelingetje door Almere, staan er een aantal mensen van UPC Chello.nl voor de deur. Zogenaamd om te vragen of alles wel naar wens was met de aansluiting. Dussssssssssss, daar geloof ik dus echt helemaal niks van he. Volgens mij kwamen ze gewoon ff zoeken naar routers, die ze uiteraard niet hebben gevonden :P. Maargoed, stel het zou echt zijn, dan snap ik die lui daar bij Chello helemaal niet. Tientallen klacht e-mails blijven onbeantwoord. En dan praat ik over serieuze en correct geformuleerde klachten en geen dom gescheld. Deze mails lijken gewoon totaal te worden genegeerd. En dan krijgen we wel ineens als zogenaamde service 2 mannetjes op bezoek die ff komen vragen of alles naar wens is? Mwuahaha, right ;D
 
Nee, ze komen niet kijken naar routers....

Daar hebben ze gewoon de juridische macht niet voor...
 
Je hoeft ze iig niet binnen te laten als de politie er niet bij is.
 
Nee dat snap ik wel. Natuurlijk kan ik ze de toegang tot het huis weigeren. Maar ik wilde alleen ff aangeven dat ik het gewoon een erg vreemde aktie vond. Verder is het wel zo dat ze probeerden binnen te komen. Toevallig heb ik gezien dat ze bij de onderburen wel naar binnen gingen :).
 
Naja, het zal niet serieus zijn geweest. Zowieso geen serieuze dreiging ofzo. Maar ze stonden wel serieus aan de deur. En ik baal er gewoon van dat mijn mails niet beantwoord worden, maar ze op deze manier wel pretenderen goede service te leveren ofzo.
 
Ik snap het wel,
ze hebben geen tijd om je mailtjes te lezen, maar wel tijd om onzinnige "controles" te houden.
 
Waarom zou je die lui dan binnen laten..
Komen ze gezellig op de koffie, even bij kletsen over de storingen? Gaan ze naar je PC of modem kijken?
Erg vaag.. misschien waren het wel inbrekers die aan het inventariseren waren ;D
 
Dit doet me aan vorige week zaterdag denken.

Ik was gewoon aan t werk.
kwamen er twee UPC kerels de winkel binnenlopen
zeiden niks en begonnen aantekeningen op een kladblokje te maken.

liepen ze naar buiten en gingen daar ook aantekeningen staan maken. ??? :-\
 
Misschien zijn ze door het hele land een soort 'prikjes' aan het uitvoeren, om te kijken of de mensen het internet delen en/of een server draaien... Wel erg onlogisch... maarja het is UPC.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan