chello homepages niet te lezen via http

P

Piet A

Nu eindelijk de problemen om je homepage te kunnen vullen (FTP) zijn opgelost, doet
zich het volgende probleem voor:

De chello servers kunnen geen data leveren vanaf members.chello.nl
Wordt volgens mij ook gemeld op BB zie https://test.net.upc.nl/bb/

Deze geeft aan dat er problemen zijn met http en met conn
 
Zelfde probleem hier (6904). Lekker zeg, eerst kun je je pagina's niet FTP'en, fixen ze dat en vervolgens kunnen bezoekers van je pagina delen ervan niet benaderen.
 
Sinds vanochtend doet zich het probleem voor dat de websites welke gehost worden door Chello (https://members.chello.nl/zegmaarwat) niet meer te bereiken zijn :(. Niet alleen door mij, maar ook door andere gebruikers. En niet alleen mijn eigen website, maar ook die van anderen.
Help(lekker jezelf)desk gebeld. Die kwam er na 12 minuten (á 10 cent) erachter dat het probleem bij de FTP-server van Chello lag (en ten tijde van dit item nog ligt). OK, dat kan gebeuren :-\. Maar na de daarop volgende mededeling dat dit probleem vandaag al een paar keer gemeld was, en (pas) naar aanleiding van mijn belletje actie werdt ondernomen  zakte toch echt mijn broek af >:(. En toen ik hiernaar keek (zie bijlage) ging er bij mij ook figuurlijk het licht uit.
Hoeveel klachten van dezelfde aard moeten er bij Chello binnenkomen voordat er daadwerkelijk actie wordt ondernomen  ???
 
Vraag me af wat er de laatste tijd aan de hand is. Misschien zijn ze wel gehackt. Ook niet verwonderlijk als je nooit je software update :-X
 
Ondanks dat scherm kan je gewoon nog files uploaden heb ik gemerkt.
Dus ook DIT systeem werkt niet echt lekker.

Ach, 't blijft UPC...
 
Het gaat wel steeds erger worden met heel dat chello bedrijf ;) begin me nu toch echt af te vragen waar ze nou helemaal mee bezig zijn ???
 
Ik kan momenteel niet inloggen met mijn ftp op de homepage, krijg de melding 'login incorrect'. Heeft dat ook hiermee te maken?
 
Terug
Bovenaan