• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Chello extreem Belgie - af en toe disconnects

P

poema

Ik heb sinds kort een chello extreem abbo (gedeeld met 8 man).

Eerst had ik een modem gekregen met zoemende transfo. Geen problemen met internet of dergelijke, maar omdat de transfo een onheispellend lawaai maakte zijn we de modem gaan omwisselen (na een paar dagen al, dus ik kan niet met zekerheid zeggen of de disconnects er in het begin ook al waren of pas na het omwisselen van de eerste modem).

Ik had de nieuwe modem geconfigureerd in combinatie met een goedkoop level1 routertje. Werkte perfect alleen was er af en toe een disconnect van 10-30 seconden, een router reboot gaf ook direct weer connectie. Omdat dit tijdens het online gamen vervelend is heb ik de level1 router vervangen door een belkin wifi router. Eerst de firmware geupdate en vervolgens alles geconfigureerd. Het rare is dat het probleem van de disconnects bijft bestaan...

Als ik naar de helpdesk van upc bel vinden zijn geen probleem met mijn internet connectie? Standaard krijg ik 5 ip's, ik veronderstel dan ook dat het verboden is om een router te gebruiken om meerdere pc's aan te sluiten en ik dit dus best niet vermeld aan upc? Heeft iemand suggesties om mijn probleem om te lossen?

Ik heb dus een chello extreem abbo in de regio van Leuven (België)
In het weekend ga ik eens proberen of ik een andere modem vast krijg om verder te testen. Ik heb een arris modem momenteel (standaard in leuven geloof ik) maar ik weet wel niet exact welk type, indien nodig kan ik dit wel opzoeken?


Alvast bedankt voor alle nuttige suggesties en hulp.
 
Hoi Hoi,

Ik kan je gerust stellen want je mag gewoon met meerdere pc's op het internet
met Extrime ook in Belgie.

Ik heb even dit voor je opgezocht...
https://www.upc.be/upcbe_lvnl2/index.php?PageID=147077&SessionID=dc50ad027f289d5534331f6ee247e825&R=6414

Succes
 
Terug
Bovenaan