• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Chello Entry is een feit

H

Henno

https://info.nld.chello.nl/products_chelloentry.php?SessionID=c2e8af7759a9f680f620ebb886015040

Technische specificaties:
eigen homepage maximaal 10 MB
aantal e-mailadressen 1
aantal aliassen 5
grootte mailbox maximaal 10 MB
max. grootte per e-mail 5 MB
upload snelheid 64 Kbps
download snelheid 400 Kbps
data limiet 500 MB per maand


gr, Henno
 
LOL..............da's dus een paar MP3 files downloaden ,de rest verbruik je in no-time met het surfen op het Net........misschien zou Chello voor de Internet leken wellicht kunnen uitleggen dat het surfen op het Net ook gepaard gaat met downloaden van pagina's en dus van de quota van 500 MB af zal gaan.
 
Hmm lol? ik noem het oplichters! 500mb verkeer kost mij bijna niets en voor upc nog minder... en daar vragen ze € 22,95 voor :'(
 
MP3 's downloaden? ???
Als je een beetje last van spammail hebt en en een paar update's van Windows, virusscanner ed binnenhaalt heb je je quota al flink aangesproken.

Een paar snelheids testjes met 5MB files op de testserver van Chello doen ook wonderen. ;D
 
denk dat dit abbo alleen voor senioren bedoelt is. En dan ook nog de groep ik-ben-sloom-ik-zoek-ff-wat-op-startpagina.nl-op-senior. En dat 2 a 3 x per maand. Maarja...dan is inbellen nog goedkoper. Dus snap echt niet wie zo'n abbo neemt!
 
Dus snap echt niet wie zo'n abbo neemt!
n00bs.
clown.gif
 
ja inderdaad een n00b zou da doen. die ziet aah 23 euro voor internet nie duur :P en altijd online wee aanschaffen en dlen maar.

zet ie de 1e maand kazaa op zun comp, laat zun comp 30 dagen aanstaan. En ja hoor, hij zit binnen de 4 dagen over zijn limiet. Dus da wordt dan dokku :P jahahahaha

unrael out
 
Lijkt mij dus duidelijk voor welk type klant dieze abbo bedoeld is. De meeste Chello Underground forum gebruikers vallen hier inderdaad niet onder vandaar jullie reacties. Echter de markt voor gebruikers zoals jullie is grotendeels al aangeboord. Nieuwe klanten zijn met name aan de onderkant van de markt nog te werven. Ik spreek uit ervaring want ik installeer particulier (voor mijzelf) adsl en kabel. Tegenwoordig alleen nog maar bij mensen die 50plus zijn of groentjes van alle leeftijden. Die mensen snappen echt niet wat een KB een MB of een GB is.......

Greeetttzzz

Chelloboy
 
Terug
Bovenaan