• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Chello Entry alleen voor nieuwe gebruikers ?

Status
Niet open voor verdere reacties.
C

citanul

Hi,

Ik heb nu als sinds 1999 een Chello abonnement en moet zeggen naar tevredenheid. Omdat ik sinds een jaar een eigen zaak heb waar ik ook breedband heb, heb ik 's avonds geen internet meer nodig. Dus besloot ik om over te stappen naar een goedkoper abonnement. Want het is toch wel handig om thuis internet te hebben. Na telefonisch contact met UPC zeiden ze tegen mij dat UPC Light het goedkoopste abonnement voor me was. Ik heb dus gevraagd of ze me konden overzetten (Heeft enige tijd geduurd en ze zijn 1 keer niet komen opdagen). Eindelijk dus chello light. Wat hoor ik vorige week tot mijn verbazing dat er ook een Chello Entry is, wat dus nog goedkoper is, en wat voor mijn sporadische internet gebruik meer dan genoeg is. Dus ik weer UPC bellen en daar krijg ik te horen dat ik als bestaand abonnee GEEN chello entry kan abonneren. Iemand een idee hoe dat zit ??
 
Ik denk dat een downgrade van Ligth naar Entry (nog) of niet mogelijk is.
Wellicht dat ze dat bedoelen.... ???
Je weet het maar NOOIT bij Chello... ;D
 
Is regio afhankelijk, in Oost kunnen we wel al downgraden naar Entry, mits een kl een eurodocsis modem heeft ..... (maar dat is bekend van light\plus)
 
Dit is nu wel mogelijk, als je nog een Terayon modem hebt wordt deze omgeruild voor een eurodocsis modem. Maar hou wel rekening met de downgrade kosten (30 euro)
 
Om de genoemde kosten hierboven te omzeilen, zou ik het volgende doen:
Chello opzeggen en een nieuw abbo aan gaan.
Volgens de site zijn hier geen kosten aan verbonden.

BTW: Waarom Chello?
 
Zou kunnen, maar is het niet zo dat als je je opnieuw weer aanmeldt dat je een paar maanden die de dienst 'chello'mag hebben afgenomen van UPC? Lijkt me wel...

En over dat entry gedoe. Volgens mij is dat alleen voor nieuwe abo's (vandaar de naam entry) En het entry abo is trouwens tijdelijk.... Daarna betaal je gewoon hetzelfde als iedereen...

MAar, correct me if I'm wrong
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan