• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

CHELLO CLASSIC

M

MIKLO

Ik wilde in Rotterdam een Chello Classic abonnement laten installeren, maar voordat ik dat deed, ging ik eerst even kijken voor een Router. Bij vrijwel elke computerzaak vertelden ze me, dat een router niet zoveel zin had omdat chello zijn nieuwe modems (motorola) beveiligt ???. Klopt dit? Of is het een uit de hand gelopen fabeltje? Want ik wil toch wel graag die Classic verbinding delen met meerdere computers.
 
Volgens de algemene voorwaarden mag je bij Classic geen meerdere pc's aansluiten..dus ook geen router.....

Of dit nu onmogelijk gemaakt wordt door Chello via softwarematige ingrepen via het modem..weet ik niet. Voordat Plus kwam werkte dat allemaal prima met router...

Of dat nu nog is....dat kunnen de Classic gebruikers je wel vertellen....

Ik heb Plus waarbij routergebruik is toegestaan en Chello ook support op geeft.
 
Ik heb nog niet gehoord van software aanpassing om router gebruik tegen te gaan. Wel is het zo dat de Motorola gebruik maakt van het L2TP protocol, wat (nog) niet alle routers ondersteunen.
 
Of elke router met het motorola modem goed samenwerkt weet ik niet maar internet delen is met Classic geen enkel probleem.
 
dvdhoek zei:
Ik heb nog niet gehoord van software aanpassing om router gebruik tegen te gaan. Wel is het zo dat de Motorola gebruik maakt van het L2TP protocol, wat (nog) niet alle routers ondersteunen.
L2TP -> Dit is alleen bij casema en wanado in combinatie met een motorola.
Niet bij chello.
 
Ik gebruik een Linksys router met Chello Classic. Geen enkel probleem!
 
ik heb Edimax routertje en Chello callic werkt perfecto :P

unreal out
 
wel vaag dat bijna elke computerzaak je hetzelfde verteld. Of zou chello nou naar elke zaak een brief hebben gestuurd :P
Nee, ff ontopic: Router moet gewoon werken!
Gebruik ook met classic een Sitecom dc-202 modem (niet kopen) en werkt goed! (niet perfect)
 
Terug
Bovenaan