Chello Classic werkt niet goed

  • Onderwerp starter Pieter1989
  • Startdatum
Status
Niet open voor verdere reacties.
P

Pieter1989

Hallo allemaal,
Sinds een paar dagen doet me internet het niet meer goed. Downloaden gaat nog wel redelijk maar uploaden (helemaal) niet meer. Bij de test van deze site , kan die of de site na 10 minuten niet vinden, en heel soms doet die het en dan komt er uit: Zeer laag
De downloaden snelheid: Redelijk
Bij Teamspeak heb ik een packetloss van 80 % (Niet meer om te doen dus)
Heeft iemand enig idee? Ik heb me verbinding op 10 MB Full duplex staan.
Groeten Pieter

P.S. Ik heb Chello Classic en geen Router, switch, en dergelijke. Deze computer is dus gewoon rechtstreeks op de Modem aangesloten.
 
Topicstarter
Topicstarter
P

Pieter1989

Dan werkt die als nog niet...
Me uploadspeed = bij Speedtest: 7.5 KByte/sec (=60 kbps)
Schiet dus niet op...
Me download speed = 190.3 KByte/sec (=1522 kbps)
Is volgens mij redelijk normaal.
Ik hoop echt dat iemand mij kan helpen!
Alvast bedankt!
Groeten Pieter
 

D3StRoY

Forum Gebruiker
Berichten
220
Mijn internet viel 3 dagen geleden weg , sindsdien zit ik van 300k opeens weer op 170/16 kb/s

Heeeeel vaag allemaal !
 
S

Silence

Pieter1989 zei:
Me uploadspeed = bij Speedtest: 7.5 KByte/sec (=60 kbps)
Me download speed = 190.3 KByte/sec (=1522 kbps)

Die upload, hmm als het de chello classic is zonder de snelheidsverhoging, valt dat nog mee kan wel eens voorkomen. En je download is ook niet echt om te klagen, die is in ieder geval hoger dan mijn standaard classic download snelheid van +/- 180KB/s
 

DieHardNL

Forum Gebruiker
Berichten
539
Ik heb ook problemen.

Tegenwoordig Lag-spikes tijdens de games waar ik ze vroeger nooit had. >:(

Wat kunnen we hier aan doen. Kwello is inderdaad aan het kloten!!!!!
 

mrWeed

Forum Gebruiker
Berichten
64
nooit last gehad met chello.0
nu is mijn download tussen de 70 en 170 ,niks mis mee
maar mijn hele upload is weg de chello uploads test doet ie helemaal niet en de speedtest weet ie er 1Kb/s er uit te persen
als ik ga spelen heb ik een packetloss avan 18,7%
gebeld met chello en die zegt dat mijn signaal goed is, datzal wel maar mijn uploads iig niet goed
 

Henno

Forum Gebruiker
Berichten
1.002
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Pieter1989 zei:
Hallo allemaal,
Sinds een paar dagen doet me internet het niet meer goed. Downloaden gaat nog wel redelijk maar uploaden (helemaal) niet meer. Bij de test van deze site , kan die of de site na 10 minuten niet vinden, en heel soms doet die het en dan komt er uit: Zeer laag
De downloaden snelheid: Redelijk
Bij Teamspeak heb ik een packetloss van 80 % (Niet meer om te doen dus)
Heeft iemand enig idee? Ik heb me verbinding op 10 MB Full duplex staan.
Groeten Pieter

P.S. Ik heb Chello Classic en geen Router, switch, en dergelijke. Deze computer is dus gewoon rechtstreeks op de Modem aangesloten.

Full-duplex is dus het probleem, daar kan je modem namelijk _niet_ mee overweg. stel je netwerk-kaart maar eens in op 10Mbit half-duplex.

gr, Henno
 
J

jean-bob

Mijn Chello classic upload is ook rond uit slecht sinds de snelheidsverhoging (5 april)

Op speedtest haalt ie er de snelheid van vroeger er uit, zo'n 12kb/s.
De connecties per minuut zijn ook erg tot zeer laag.
De ping test was niet uit te voeren. Te traag?
 
Topicstarter
Topicstarter
P

Pieter1989

Allemaal al geprobeerd, het beste werkt het nog met Auto.
Download snelheid is nu: 136.7 KByte/sec (=1094 kbps)
175.9 KByte/sec (=1407 kbps)
116.6 KByte/sec (=933 kbps)
En maakt het nog uit of je die testen met Internet Explorer of Mozilla uitvoert?
Trouwens als ik een server ping mbv uitvoeren, cmd, ping .......(bijv. een teamspeak server) is packetloss 0%, maar als ik die server join, rollen er al snel hoge getallen uit, nu is die 31.80 %


Upload snelheid is nu : 13.9 KByte/sec (=111 kbps) !!!!!!!!!!!
: 6.4 KByte/sec (=51 kbps)
: 5.3 KByte/sec (=42 kbps)
Ik dacht dat het net de goede kant op ging met mijn 13.9 maar dan komen die anderen weer >:(
Kan dit liggen aan de snelheidsverhogingen? Of moet dit toch echt aan mijn computer/instellingen/modem/kabels liggen?
Alvast bedankt!
Groeten Pieter
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan