• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Chello classic + Motorola SB4100E + Router ?

  • Onderwerp starter Thundercat
  • Startdatum
T

Thundercat

Allen,

Ik wordt er nog niet geheel wijs van ....Ik heb Chello classic met een Motorola SB4100E kabel modem. Is het nu mogelijk, ondanks de policy >:D, zonder problemen om mijn verbinding te delen. Kan ik gewoon een router kopen, aansluiten en klaar.... of zijn er specifieke dingen waar ik rekening mee moet houden, behalve het grote boze oog van UPC ;D.
Ik weet dat je verbinding in ieder geval gerealiseerd wordt dmv je mac adres !!


Ik heb de volgende router op het oog !!!
https://www.linksys.com/products/product.asp?grid=34&scid=29&prid=561

Alvast bedankt voor jullie tips/opmerkingen/ervaringen !

Groeten,

Rob
 
O0 ik heb een sitecom hub aangeschaft daar zit een desktop PII 266 en een Dell laptop PIV 1,6 op aangesloten en werkt perfekt geen problemen ook niet als er op beide wordt gesurfd
 
THNX Cock !
Ik moet nog even benadrukken, dat mijn interesse alleen uitgaat naar de oplossing ivm een router. Ik wil niet afhankelijk zijn van een pc die 24/7 aanstaat om een verbinding te delen. Dit was mij reeds gelukt maar dit is om verscheidene redenen(financieel en praktisch) niet de oplossing voor mij.
 
Voor allen die er wat aan hebben !!!

Ik heb de Linksys BEFSR41(Cisco systems) vandaag binnen gekregen en had de router snel aan het werk. De optie "clone mac adres" in de optie van de router is echt perfect...... geen gezeur via de helpdesk van Chello !
Dit alles voor 57 euro's via de zeer nette internetshop www.informatique.nl..... ok plus 5 euro verzend kosten !

Echt top ! :><
 
Terug
Bovenaan