• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Chello classic iemand nog snelheidsproblemen?

  • Onderwerp starter Onderwerp starter Mayoz
  • Startdatum Startdatum
Kijk, dát wist ik niet.

Upload resultaat
Hieronder staan de gegevens van uw upload.
Bestandsgrootte: 3072 Kbytes
Benodigde tijd: 26.3 seconden
Maximum upload snelheid voor chello classic: 1024 Kbit/sec
Behaalde upload snelheid: 935 Kbit/Sec
116.9 KByte/sec
14.6 x ISDN
De door u behaalde snelheid is: perfect
Op dit moment heeft u een perfecte upload snelheid

K staat voor 1024. dus KByte is 1024 bytes, gelijk aan 8192 bits.

Het door u geuploade bestand (3mb.bin) is nu verwijderd van onze server.

Ik wou al zeggen, buiten de test was mijn upload gewoon strak 120 k/sec. Ook de downloadtest valt een stuk hoger uit trouwens.
 
Ik wist dat dus ook niet.... Ik heb ook nog eens opnieuw gemeten, maar dan met een FTP verbinding naar een snelle server. En verdraaid, met FlashFXP haal ik een upload van rond de 110!  O0 ... terwijl de Chello server met uploaden altijd op 400k/s bleef hangen.  ???  ???  Mijn download is (was) sinds WEL stukken verbeterd (verdubbeld) op de Chello testserver, dus  'ze' hebben zeker wat bij me aangepast de afgelopen dagen maar dat het zo goed zou uitwerken wist ik tot nu dus nog niet.

M'n verbinding is blijkbaar dus wel goed. Nu nog stoppen met het cappen van P2P verkeer en ik zie geen reden meer om over te stappen.

Gebruik trouwens WinXP SP2. Enig idee waarom het met XP fout gaat, en met (bv) WinME [Johnny] niet??? En vreemd dat de helpdesk SpeedTest en Mordax afraadt en naar hun eigen testserver verwijst.
 
Gebruik trouwens WinXP SP2. Enig idee waarom het met XP fout gaat, en met (bv) WinME [Johnny] niet???
Nee, ik heb geen idee waar het aan ligt want het is niet bij alle XP gebruikers en ook komen de verschillen voor bij alle sp versies. Tot nu toe heb ik nog geen patroon of oorzaak ontdekt.

En vreemd dat de helpdesk SpeedTest en Mordax afraadt en naar hun eigen testserver verwijst.
Veel helpdesk medewerkers verwijzen wel naar speedtest en mordax, maar de eigen testserver is natuurlijk de officiële.  :)

Ik heb UPC trouwens meer als een maand geleden al op de hoogte gebracht van de vreemde resultaten die je met XP bij hun testserver krijgt. Ik wacht nog steeds op een reactie.  :9
 
Johnny54 zei:
Nee, ik heb geen idee waar het aan ligt want het is niet bij alle XP gebruikers en ook komen de verschillen voor bij alle sp versies. Tot nu toe heb ik nog geen patroon of oorzaak ontdekt.
maar wel alleen bij IE toch ?
 
Ja bij testen met Internet Explorer. Van andere browsers tot nu toe geen gekke verhalen gehoord.
 
Ik heb nu de laatste weken altijd packetloss in de avond van rond de 5-10% als ik aan 't gamen ben, dit is erg vervelend ook de download en upload snelheden zijn veel lager dan in de ochtend. Ik heb een mailtje gestuurd naar chello, zouden zij iets voor mij kunnen betekenen denken jullie??
bedankt
 
;) ga eens naar 192.168.100.1 en geef de modem een restart, vervolgens modem ontkopelen. Daarna opnieuw aanmelden prov.upc.nl. En weer het zelfde protocol doorvoeren. :6
 
eerst dus naar dat ip dan modem restarten en moet ik dan wachten tot de lampjes weer aanstaan of niet?
en ontkopelen = gewoon ontkopelen en dan weer kopelen denk ik?
tis me beetje onduidelijk sorry
 
Terug
Bovenaan