Chello classic aanrader of niet?

P

Pimh

Hallo,

Wij zitten thuis met een probleem met onze bekabeling van ADSL, het loopt overal door het huis heen door allerlei muren en we hebben dus geen zin om het te vervangen.

Nou zaten we een beetje rond te kijken en kwamen we bij chello terecht. Chello classic leek ons wel wat. Is het nou zo dat 40% van de mensen met chello problemen heeft of lijkt dat alleen maar zo omdat die mensen eerder op dit forum posten?

Zijn er nog mensen in omgeving zaanstad/zaandijk met positieve/negatieve ervaringen?
Hoe goed houdt UPC/Chello zich aan de opgegeven snelheden daar?

Als we zouden overstappen van KPN adsl naar Chello, hoe lang zouden we dan zonder internet zitten?
 
ik weet niet hoe het daar is, maar chello internet is de laatste tijd weinig down en de snelheid is redelijk tot goed.

Het DHZ pakket aanvragen duurt volgens mij 2 tot 3 weken en dan is het een kwestie van inpluggen en internetten, evt. kan je een abbonnement afsluiten bij een UPC shop in de buurt dan krijg je het DHZ pakket gelijk mee, dan heb je binnen 12 uur internet.
 
Ok, bedankt voor het snelle antwoord :6

Wij hebben al tv van UPC, zou dat op een of andere manier invloed kunnen hebben op onze verbinding en de snelheid of maakt dat geen verschil?
 
Het zou geen problemen moeten geven kwa snelheid of instabilitijd. Ik ben op dit moment zeer te vreden over chello classic bij normaal gebruik. Snelheden :6 betrouwbaarheid :6 Maar als je torrents download :9
De reden waarom jij slechte dingen leest is omdat dat altijd hier gepost word. Mensen zien dit forum als een soort van suport forum en tja daar komen alle vragen binnen en dan lijkt het dat 80% van de classic gebruikers hier een probleem heeft met classic. Maar zover ik weet behoren deze problemen ( bij normaal gebruik ) tot het verleden.

Groetjes youri
 
Yep kan niet anders zeggen dan dat ik tevreden ben over Chello Classic... Nooit tot bijna nooit meer last van uitvallen, stabiele internet verbinding, en ja alleen met torrents haal je geen full speed maar ja zijn meerdere manieren om te downloaden ;) ik zeg .. doen :)
 
Nog even een reacty.
Op het moment dat jij classic neemt zal je een thomson 390 modem krijgen in zaandam denk ik ( ik in adam wel ) Deze modem heeft veel problemen met het online houden van de modem wanneer er gedownload word van veel gebruikers tegelijk. Bij de 150 gebruikers slaat hij zomaar uit. Veel mensen hebben hier last van als zij films downloaden zoals ik, maar daar is niks aan te doen helaas.
 
dunno ik weet het niet meer wat ze waar uit geven. Ik heb hier in adam die thomson gekregen en zaandam heeft ze ook geloof ik.
 
okay dan... naja ^^ die ken ik eigenlijk niet.

reactie op de snelheid;
upc gebruikt voor elke dienst die ze leveren verschillende freq's en dat kan adsl weer niet, dus als je tv plat ligt hoeft je internet er niet uit te liggen zeg maar.
je deelt niet je lijn met de tv.
 
weinig down, goede ping, goede snelheid (ook met torrents). alleen de helpdesk is zo dom :/ maar goed als alles blijft werken spreek je die niet vaak ;D
 
Terug
Bovenaan