• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Chello Brederband, was dat nou weer??

B

Bull

Ik zag net een Chello reclame spot op tv over Chello Brederband "de nieuwe norm in up en download" Wat moet dat nou weer voorstellen  ???
 
Dat "brederband" is een nieuwe marketingsterm van chello.
Hiermee geven ze aan dat de snelheid hoger is geworden.
 
Oh, ik dacht dat het mss een nieuw abbo was :)
 
Brederband tot 40 Gig....daarna maar een heel dun pijpje... ;)

(kon het niet laten)
 
Ja, want daar zit natuurlijk ook tv/radio/internet in.

En het mooiste soms werkt het ook nog !!! Gaaf he!
 
Ik zag het ook en moest gelijk denken aan nieuwe limieten, ze hadden het nl. over de nieuwe norm voor up en downloaden. Ff op internet kijken bleek het niks te zijn, gewoon marketingstrucje, gebakken lucht.
 
chello introduceert brederband, de nieuwe norm voor up- en downloaden'

UPC heeft goed nieuws aan het begin van dit nieuwe jaar voor breedband kabelinternetters. Vanaf vandaag 6 januari is van chello starter en easy de downloadsnelheid verhoogd. Chello light profiteert het meest van de verhoging, want van dit breedbandabonnement verdubbelt zowel de upload- als de downloadsnelheid.

product oud nieuw
Up/Down Up/Down
chello starter 64/128 Kbps 64/256 Kbps
chello easy 128/400 Kbps 128/512 Kbps
chello light 256/1 Mbps 512/2 Mbps


Alle bestaande klanten hebben de nieuwe snelheid sinds vanmorgen gekregen. Nieuwe klanten krijgen de nieuwe snelheden per direct. De prijs van de abonnementen blijft onveranderd, evenals de specificaties van de duurdere abonnementen chello Classic en chello Plus.

In oktober vorig jaar verhoogde chello de snelheid van zijn duurste pakketten al. Chello Classic werd toen verhoogd van 2560/384 Kbps naar 4096/1024 Kbps. Het Plus-pakket werd van 4608/512 Kbps naar 8192/1024 Kbps opgeschroefd.

Online aanmelden
Wie in het gebied woont waar chello beschikbaar is, kan online een abonnement afsluiten en direct profiteren van de snelheidsverhogingen én van de actievoordelen. Bovendien geldt voor kabelbreedband 'try & buy: proberen zonder risico. Eventueel kan internet via chello gecombineerd worden met digitale telefonie van UPC voor extra voordeel. Klik hier voor meer informatie.
 
Terug
Bovenaan