Chello Brederband, was dat nou weer??

B

Bull

Ik zag net een Chello reclame spot op tv over Chello Brederband "de nieuwe norm in up en download" Wat moet dat nou weer voorstellen  ???
 

René

Moderator
Berichten
9.478
Internet
  1. T-Mobile
Dat "brederband" is een nieuwe marketingsterm van chello.
Hiermee geven ze aan dat de snelheid hoger is geworden.
 

sentinelathome

Forum Gebruiker
Berichten
208
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Ja, want daar zit natuurlijk ook tv/radio/internet in.

En het mooiste soms werkt het ook nog !!! Gaaf he!
 

Sjah

Forum Gebruiker
Berichten
4.151
Digitale TV
  1. Ziggo
Ik zag het ook en moest gelijk denken aan nieuwe limieten, ze hadden het nl. over de nieuwe norm voor up en downloaden. Ff op internet kijken bleek het niks te zijn, gewoon marketingstrucje, gebakken lucht.
 
J

johnny mnemonic

chello introduceert brederband, de nieuwe norm voor up- en downloaden'

UPC heeft goed nieuws aan het begin van dit nieuwe jaar voor breedband kabelinternetters. Vanaf vandaag 6 januari is van chello starter en easy de downloadsnelheid verhoogd. Chello light profiteert het meest van de verhoging, want van dit breedbandabonnement verdubbelt zowel de upload- als de downloadsnelheid.

product oud nieuw
Up/Down Up/Down
chello starter 64/128 Kbps 64/256 Kbps
chello easy 128/400 Kbps 128/512 Kbps
chello light 256/1 Mbps 512/2 Mbps


Alle bestaande klanten hebben de nieuwe snelheid sinds vanmorgen gekregen. Nieuwe klanten krijgen de nieuwe snelheden per direct. De prijs van de abonnementen blijft onveranderd, evenals de specificaties van de duurdere abonnementen chello Classic en chello Plus.

In oktober vorig jaar verhoogde chello de snelheid van zijn duurste pakketten al. Chello Classic werd toen verhoogd van 2560/384 Kbps naar 4096/1024 Kbps. Het Plus-pakket werd van 4608/512 Kbps naar 8192/1024 Kbps opgeschroefd.

Online aanmelden
Wie in het gebied woont waar chello beschikbaar is, kan online een abonnement afsluiten en direct profiteren van de snelheidsverhogingen én van de actievoordelen. Bovendien geldt voor kabelbreedband 'try & buy: proberen zonder risico. Eventueel kan internet via chello gecombineerd worden met digitale telefonie van UPC voor extra voordeel. Klik hier voor meer informatie.
 
Bovenaan