• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Chello al twee dagen traag

I

ivokuipers

Bij mij thuis is het internet al twee dagen traag, het gaat om regio Arnhem, nog meer mensen die dat hebben. Ook nu die werkzaamheden zijn afgerond komt ik met mijn classic niet boven de 100 kb/s op de upc testserver. Upc zelf weet het ook niet en ziet geen storing.
 
Haal je router er tussenuit, en probeer het nog eens op de pc met de netwerkkaart waarvan je mac is geregistreed.
 
In Ede (valt volgens mij ook bij Chello onder regio Arnhem) is de snelheid ook verre van goed. Bij de snelheidstest van Chello krijg ik steeds de suggestie om met de helpdesk contact op te nemen want de snelheid is "slecht".
Helpdesk weet uiteraard van niets, en komt met het viriscanner / firewall verhaal.

Ik geef ze nog tot zaterdag; geen verbetering is Chello eruit!
 
Ja dat zou heel goed kunnen, zijn er nog meer mensen die last hebben van de snelheid. En wat zeggen de voorwaarden van chello erover, ik weet dat ze snelheid niet kunnen geranderen, maar dit is wel heel extreem. Ik wilde nog wel gaan overstappen op extreme.
 
Hier in Hoek van Holland is het ook traag, nou ja nu werkt het tenminste weer

al 2 dagen valt het steeds weg
 
Dordrecht hetzelfde probleem.
Gaat nu weer goed ... ;D
 
hier in ede wordt bij elke andere site om een configuratie scherm gevraagt, chello vraagt dan om de SID/Username en password in tevullen.

Schiet gewoon niet op, Dit terwijl MSN, FTP en Bittorrent wel werken! ???
 
Hier ook erg traag. Schijn ook in de regio Arnhem te zitten (al ligt dat een kleine 50km van hier), de snelheid is zo erg, het duurt minuten voordat ik een pagina op het scherm krijg, voor het eerst sinds mijn lid worden in 2002 met de helpdesk gebeld, en met een onzinverhaal over service pack 2 "tevreden" gesteld. :P

TGisteravond kreeg ik nog +/- 1500kbps,
Vanmorgen kreeg ik bij de UPC testserver een snelheid van 126 kilobits (1,9 x ISDN) had net mijn computer opgestart, en nog geen enkel programma gestart behalve browser. Lampjes op het modem knipperden ook slechts af en toe tijdens de test. Test 2x uitgevoerd (5mb en 10mb test) met dezelfde (slechte) resultaten.

UPDATE: Chello had hier inderdaad geen schuld aan. Ik heb een nieuwe firmware geladen in mijn Sitecom DC-202 routertje, en alles is ineens sneller dan ooit tevoren. Ik heb dat apparaatje pas twee weken in huis. :-\
Dus eigenlijk had ik die helpdesk ook weer eens niet hoeven bellen. ::) Toch blij dat ik vriendelijk ben gebleven met ze.
Mag ook wel eens gezegd worden.
 
Terug
Bovenaan