• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

chatboxen

K

kwissie

ik heb mijn netwerk met een hub goed werkend op internet maar kan alleen niet in chatboxen of bepaalde sites moet dan poort 8000 instellen met socks of zo en soms melding dat de server te traag is .
hoe kan ik dit verhelpen. :><
 
Hoe heb je internet gedeeld? Hardwarerouter/softwarerouter/proxyserver?
 
Remboooo zei:
Hoe heb je internet gedeeld? Hardwarerouter/softwarerouter/proxyserver?

met een proxyserver en twee ethernetkaarten in pc naar een hub
 
Dat is echt de verschrikkelijkste opstelling mogelijk, schaf snel een router aan/installeer een tweede netwerkkaartje en installeer een router op je computer.
Ik heb zo'n opstelling ook een hele tijd gedraaid, maar op een gegeven moment was mijn mp3 map leeg en stond er een txt-bestandje in met 'Dan moet je je hd's maar nie sharen hè' :(
Bovendien ziet chello dit, na een jaar ofzo deze opstelling gedraait te hebben kreeg ik een brief met dat als ik de proxyserver niet binnen een week uit zou zetten ik afgesloten zou worden. Bovendien moet je proxyservers voor ieder programma apart instellen, voor een router stel je het 1x in windows in en geen van alle programma's hoeft eraan te denken.
Hoe je een router installeert lees je in de FAQ bij Helpdesk.

Bijna vergeten: de meeste chatboxen werken inderdaad niet via een proxyserver, wel via een router
 
Terug
Bovenaan