• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Cartoon Network

L

Laurens

Hier in Zutphen gaat per 1 oktober Cartoon Network uit het standaardpakket. Dat is dan alleen nog via Digital te krijgen, echter het probleem is dat UPC Digital in het tebecai-gebied niet is te krijgen! Dus ook al wil je meer betalen, dan nog kan het niet, omdat het netwerk nog niet geschikt is daarvoor!
Of UPC moet op dit moment aan het kloten zijn om Digital te implenteren hiero, want ik heb vandaag al 2 keer gehad dat ik m'n modem moest resetten om weer verbinding te krijgen. En ook heel frappant is dat Ned1 een halve dag slechte beeldkwaliteit heeft gehad (nee lag niet aan de kabels; het was ook enkel en alleen ned1). Dat zou er ook mee te maken kunnen hebben. We'll see...
 
8) neem digitale satelliet, ben je gelijk van dat upc gezeik af 8)
 
digitale satellietontvanger = een kleine investering 8)
Stel dat je een studentje bent, dan gaat dat niet he ;)
 
Blijkbaar heeftie ook genoeg geld om UPC Digital te nemen, alleen is dat niet mogelijk. Als je daar geld genoeg voor hebt, dan kun je net zogoed digitale satelliet nemen 8)
 
He jongens, het cartoon network probleem is niet de schuld van onze grote vrienden bij upc.. Mijn ouders hebben kabeltelevisie via essent zij hebben sinds kort ook geen cartoon network meer.

Op de teletekst van essent wordt als reden aangegeven dat cartoon network haar uitzendingen alleen nog vanaf een decoder wil uitzenden.

Laat ik nu eens het geluk hebben digital te hebben :P
 
Terug
Bovenaan