• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Canal+

R

rick28

Ik heb Canal+ en ik dacht dat je per 1 maart niet meer analoog dus op de decoder van canal+ kon kijken.Ik kreeg een brief van UPC dat ik een mediabox kon nemen.Heb niet gereageerd en ik kijk nog steeds canal+ op de decoder Film 1 en sport. Heb ook niks meer van UPC vernomen.Zit trouwens ook niet op de mediabox te wachten want dan gaat canal+ de deur uit,Ik heb het alleen voor buitenlands voetbal.
 
Tsja je mist toch een hoop dan, bedoel je betaald veel en krijgt weinig via analoog.
Als je wel overstapt krijg je 4 film kanalen en ik geloof 7 sport kanalen (niet zeker ik kijk nooit naar de sport kanalen)

Je kan via DTV ook alleen sport of alleen films nemen, kost 12,99 per maand (sport of films), neem je het beide (dat is standaard) betaal je 19,99 per maand.
 
Tot 1 april (niet 100% zeker) word film1+sport1 nog analoog doorgegeven, ik weet zo niet wat je daarvoor betaald maar als dat inderdaad het volle pond a 20 euro is dan mis je dus 3 film en 7 sport kanalen extra.
 
Ik heb nog steeds canaal digitaal terwijl mijn gratis maand al om is, ik heb ook nog geen rekening van upc gezien waar dit op staat....best wel vaag....
 
casparus1983 zei:
Ik heb nog steeds canaal digitaal terwijl mijn gratis maand al om is, ik heb ook nog geen rekening van upc gezien waar dit op staat....best wel vaag....
Kijk uiterlijk eind deze maand nog eens naar Film1+Sport1 via de mediabox (als je geen abonnement erop hebt). Grote kans dat er dan 'niet toegankelijk' komt te staan. ;)

Overigens, Film1+Sport1 via analoog is inderdaad tot eind deze maand uitgesteld.
 
Helaas... Film1 hier niet meer te ontvangen via de Mediabox. Jammer, maar helaas.
 
Ik heb de mediabox nu 2 maanden, maar geen enkel abonnement op upc digitaal.
Dus gratis:
- basispakket 6 maanden.
- extra pack 1 maand.
- Film1 en sport1 1 maand.

Het extra pack was ik na 3 weken al kwijt, op een paar zenders na. ???
Film1 en sport1 hebben tot eergisteren (1 maand te lang) gewerkt. ;D

Eergisteren werd UPC dus wakker en nu heb ik alleen nog maar het basispakket.
 
Film1 werkt bij mij *controleert, yep* ook nog steeds, terwijl ik de decoder nu 2,5 maand heb ;D

Ik vind t wel best, t kost me iig niks :)
(en UPC ook niet aan doorgifte. Ze lopen ook geen inkomsten mis, want een abbo zal'k nooit nemen)
 
Johnny54 zei:
Eergisteren werd UPC dus wakker en nu heb ik alleen nog maar het basispakket.
Hier ook sinds eergisteren Film1, Sport1 en Extra Channel Pack weg. Die laatste was overigens niet de bedoeling aangezien we al aangegeven hebben dat pakket wel te willen houden en voor deze maand ook al betaald hebben.... >:(
 
Terug
Bovenaan