• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

canal+ nieuws

S

smartje

Op www.mediamagazine.nl las ik dat ook Tv-Home van Essent CineNova vervangt door Canal+. Alleen daar betalen leden slechts 9,95 tot eind dec. Daarna schijnt trouwens Canal+ per zender af te nemen te zijn, zie hieronder...

TV-Home staakt doorgifte Cinenova
TV Home, het digitale tv- en radiopakket van kabelaar Essent, vervangt per 18 mei de filmzenders van Cinenova door het Canal+ -pakket. Kabelaars UPC, Multikabel en Nutsmaas hadden al aangekondigd de doorgifte van Cinenova te gaan staken. Het is onduidelijk of kabelaar Casema ook stopt met doorgifte van Cinenova via haar digitale pakket. Het Canal+ pakket gaat € 22,95 per maand kosten bij TV Home, tegen € 9,95 voor Cinenova. Het pakket bevat de zenders Canal+ Rood, Canal+ Blauw en Canal+ Geel. Uit een brief die door Essent is gestuurd aan TV Home-gebruikers die momenteel een abonnement op Cinenova hebben, blijkt dat deze abonnees tot en met 31 december 2005 voor de drie Canal+ kanalen € 9,95 per maand blijven betalen. Vanaf 1 januari 2006, zal het aanbod van Canal+ worden opgesplitst in een sportkanaal en een filmkanaal. Abonnees kunnen dan een keuze maken voor één van de beide kanalen of voor het zogenaamde combipakket. Meer informatie via TVHome. (o.a. via www.digitalekabeltelevisie.nl).
 
Terug
Bovenaan