• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

C1+ Smits met Sony TV

Status
Niet open voor verdere reacties.
G

GertP

Sony Brava TV 1 jaar oud met nieuwe Smits module geeft soms zwart beeld. Geen verbinding met host. TV heeft de nieuwste update gehad. Ook heeft de verkoper BCC een nwe module gegeven. Iemand een idee ?
 
Maakt de module wel goed contact? Las in een ander topic dat iemand een soortgelijk probleem had door een loszittende module.
 
hier een Sony EX500 (gecertificeerd) met hetzelfde probleem. Al een nieuwe Smit-module gekregen maar niets helpt. Af en toe gaat ie voor een paar uur op zwart. Lijkt erop dat Sony toch niet voor de volle 100% gecertificeerd is.
 
Als de TV gecertificeerd is, wat heb je aan Ziggo in dit geval? Zorgen zij voor een oplossing dan? Gecertificeerd lijkt me getest en goed bevonden.
 
C1+ smits

Ja het is zeer vreemd. Ziggo geeft Sony de schuld, Sony geeft Smits de schuld. Is er contact met Smits mogelijk ?
 
Wat zegt de Ziggo medewerker dan als je dit probleem daar voorlegt?
 
Ik zal straks weer eens bellen. Het blijft een vreemde zaak. De buren hebben geen probleem dus de sterkte van nhet signaal is goed. Zij hebben echter een los kastje van Humax. Gezien de vele problemen die er zijn denk ik dat het probleem in de modules zit.
 
Waar ik benieuwd naar ben is de signaalsterkte/kwaliteit, hier wordt namelijk niks over gezegd.
Wel dat de buren geen enkel probleem hebben, ofdat iets wil zeggen over de coax installatie bij de topic starter.

73's
 
Heb met de leverancier BBC afspraak gemaakt. Zij halen de TV met module morgen, vrijdag op. We krijgen ook een leen TV. Nu dus maar afwachten wat er gaat gebeuren.
 
Wat betreft de signaalsterke /ruisverhouding. Die heb ik niet kunnen meten. De Smits module blijkt nog al eens problemen te geven. Bij Sony adviseerde men m ij om de TV naar hun te laten sturen.
gr PD0NCR
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan