Buitenlandse competities in 4K?

Tja blijft onbegrijpelijk bij Ziggo wanneer en wat in 4K te zien valt.
Er werd vermeld dat onder meer als er een midag uitzending van de F1 in 4K is, er niet aansluitend een andere sport in in 4K aan te bieden is? Techniek welke Ziggo in de steek zou laten? Meen dat er al enige jaren ons verteld was dat ook de studio's voor de presentatie al in UHD geupgraad waren, wel waarom dan niet al veel meer in UHD aanb ieder?
Anders gewoon een tweede extra UHD kanaal erbij voor sport??
Nu is het gewoon een aanfluiting aan het worden, net als dat 4k-ultrahd alleen via de Next de beste tv belevingswereld biedt, gewoon ina DVB-Coax is het net zo goed mogelijk en voor een veel groter klanten bestand te bekijken...
 
Het is een aanfluiting aan het worden, dat 4K bij Ziggo. Laat ik voorop stellen dat het bij andere providers natuurlijk geen haar beter is, maar Ziggo doet nu beloftes die het niet waar kan maken. Hou je dan koest en erken dat het geen prioriteit heeft, dat is beter dan telkens mensen te moeten teleurstellen.

Ze verschuilen zich achter technische limitaties, maar ik krijg steeds meer de indruk dat dat gewoon een smoes is. Er is zoveel meer in 4K beschikbaar, zéker op sportgebied ( bijna alle Premier League westrijden, bepaalde Primera Division wedstrijden enz.), maar er is niets van terug te zien. Erg jammer, en ik hoop en ga er van uit dat Viaplay zijn zaakjes beter op orde gaat krijgen volgend jaar.
 
Aankomende wedstrijden in 4K:

Zondag 19 september | Tottenham Hotspur - Chelsea .. 17:30
Daarna: 19:50 : Rondo

Zondag 26 september | Arsenal - Tottenham Hotspur .. 17:30 ?
Ook Formule 1 in Sotchi

Rondo was de vorige keer de verklaring voor het niet uitzenden in native 4K,
en gisteren Formule 1?

"Het kan soms voorkomen dat er een weekend geen Premier League-duel in 4K-beeldkwaliteit op kanaal 14 wordt uitgezonden, doordat er bijvoorbeeld Formule 1 in 4K uitgezonden wordt op hetzelfde moment."
 
Laatst bewerkt:
Dus door technische problemen bij de aanvoer van de 4K feed was de wedstrijd van afgelopen zondag niet in 4K. Nu ben ik benieuwd, lagen die technische problemen bij de partij die de beelden aanlevert, of lag het bij de verwerking ervan bij Ziggo?
 
Bij Ziggo werd nog gemeld op hun intersite welke voetbal wedstrijd er in 4K te verwachten was, nu helemaal geen enkele verwijzing maar naar wat er mogelijk te zien zou zijn.
Durfen ze het nu al niet meer aan uberhaupt aan te kondigen?
Dan doet ESPN in hun eigen afgeleide UHD stuk beter......
 
Terug
Bovenaan