• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Buitenlandbundel voor data

Status
Niet open voor verdere reacties.
Hoezo? Mijn telefoon staat aan, ook in bv de usa, dan heb je niet veel nodig om hem te ontgrendelen door de dief. Ik heb trouwens geen idee wat ik moet doen om dat te beveiligen met een pin.

Als "de dief" dan een mooi (koop)nr gaat bellen (dat hij, toestel stond immers aan) wat hij zelf in bezit heeft dan tikken de kosten aardig aan.
Als dan ook nog op het toestel de conference mogelijkheid aan staat dan lopen de kosten helemaal op.
Dan kan je wel gaan roepen over "papagaaien", "des" of "puk" & "registratie van sims" maar dat levert voor de gemiddelde consument (zoals ik en hoogstwaarschijnlijk veel meer mensen) waarschijnlijk weinig reactie op.

Om maar even te papagaaien, deze https://kassa.vara.nl/tv/afspeelpag...armer-na-telefoondiefstal-buitenland/speel/1/ zag ik. Levert met name voor klanten van KPN (en consorten) een probleem op na diefstal.

Dan maar een sukkel zoals jij dat zegt, lekkere generalisatie trouwens. Gelukkig zit ik bij Vodafone (:wink:) en heb het alarmnr van ons bedrijf (voor o.a. dit soort zaken) op papier.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan