• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Bron: Spits! - Chello Limiet.

B

BuzzOff

Misschien dat iemand dit kan bevestigen.

Aldus de Spits! wil het zo zijn dat Chello haar top 300 downloaders aanschrijft met het verzoek het nuttigen van bandbreedte te matigen.

Inwel zo verre dat het tot een limiet is gebracht van circa 5 GB per maand.

Degeen die aangeschreven is en geen gehoor geeft, zal na een week afgesloten worden van het netwerk.

Dit zou dus inhouden dat Chello een data limiet hanteert.
 
8)
Ik vond wat op zonnet nieuws... wellicht de bevestiging die je zocht? Ik kan de link niet zo snel vinden maar het was een mooie ;)

8)
 
Dan wil ik wel eens weten waarom IK geen bericht heb ontvangen! ;D
Ik download zoveel in een maand (> 20 GB)! :P
5GB is gewoon TE WEINIG!
 
Hmmm,.........limiet. Ik ben voor maar ook tegen.
Toelichting:
Ik heb een overbuurman die er een stuk of 7 pjuters op na houdt allemaal verbonden met internet. Prima so far. Alléén.......doordat op al zijn computers softwareZ en films staan die gedownload kunnen worden, genereert hij op bepaalde tijdstippen zoveel verkeer dat ik en mijn andere overbuurman door hem weggedrukt worden. (dat terwijl ik niet eens bij die knakker download, heb geen toegang!)
Toen hij nog niet op de kabel zat liep het nog soepel, nu kan ik regelmatig zeggen:"Oh het is weer spitsuur aan de overkant, hij drukt mij weg".

Mijn mening is : zolang je niemand anders met jouw data-activiteiten schaadt, prima. Maar wordt het een totaal ander verhaal wanneer ik als normaal gebruiker slachtoffer wordt van het genereren van zoveel dataverkeer door een buurman.
 
Ik heb ook zo'n brief gehad!!! ;D(80 gb per maand)

Je krijgt alleen een brief als je extreem veel van de chello nieuwsgroepen download.
Ik ken een gast en die dl 100 gb per maand van de xs4all newsserver en hij heeft nog geen brief gekregen!

En dat 5 gb limiet krijg je alleen als je bent afgesloten en weer bent aangesloten...
 
8)
_Atlantis_ zei:
En dat 5 gb limiet krijg je alleen als je bent afgesloten en weer bent aangesloten...
Dat stond inderdaad in het artikel; als je zo'n mail hebt gehad, dan geldt die limiet.. als je er dan weer overheen gaat wordt je afgesloten.. daarna kun je opnieuw aanvragen en dan moet je tekenen dat je iedere gig over de 5 gig gaat betalen (ik dacht 10 euro per gig) tot je op 10 gig zit (totaal dus) en dan ga je 25 euro per gig betalen... (en als je dan op de 50 gig komt wordt je voor het leven afgesloten ??? dat stond er niet maar er zal toch wel weer een limiet boven staan ;D )

ByTheWay, COAX is er tegen in beroep gegaan las ik...
8)
 
Yep ik ben ook zo een gebruiker, had 60 a 70 gig in de maand. Na hun leuke brief ben ik naar 3 gig in de week gegaan...en 8 dagen na hun brief...ben ik afgesloten. Pas na een uurtje aan de telefoon te hangen kreeg ik dat pas te horen. Dat ik me er niet heb aan gehouden.

van 25 gig per week naar 3 , is dat niet MATIGEN?!?!?!?
 
hoi allemaal

het is toch eerlijk gezegd diep diep en diep triest dat je met een kabel een download limiet gaat krijgen van 5 gig als je heavy user bent, (dat is mijn mirclog al :)wat maakt het gehele internet nou interresant,af en toe een filmpie wat mp3's en af en toe een ps2 gamepie,tenminste als ik van mezelf uitga dan.
ikzelf zit dan ook per maand gemiddelt op 50 a 60 gig,maar ik heb nog geen brief gehad, en als ze moeilijk gaan doen dan stap ik wel per direct over op adsl ,dan maar meer betalen maar geen gezeur met een limiet en tenminste dag en nacht een stabiele verbinding,
dit is nu weer gewoon een echte chello aktie,voor weinig geld veel dingen gedaan krijgen,ze willen en kunnen niet meer investeren in het product dus moet de betalende klant maar boeten.
Nu vraag ik mijzelf af per wanneer komt chello de betalende klant zelf eens tegenmoet voordat wij er om moeten zeuren en schreeuwen met onze klachten enz.
 
Terug
Bovenaan