• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Brief van UPC, 1 jaar verlengen dan 1 maand gratis

D

dionysos

Vandaag kreeg ik in bus een brief van UPC en ik wil even weten of alles goed begrijp.

In de brief staat dat ik geruime tijd gebruik maak van chello light bla bla en dat ik als ik nu
de boel met 1 jaar verleng een maand gratis internet krijg.

Wat is hier de adder onder het gras? Klopt het als ik zeg dat chello contracten na een jaar gewoon automatisch doorlopen
en dat ik helemaal niks hoef te verlengen en dat ik er , na een jaar, vanaf kan met een opzegtermijn van een maand?
Als ik nu 'bijteken' voor een heel jaar betekent dat volgens mij dat ik dan weer begin met een nieuwe initiele contractstermijn, toch? Oftewel dan kan ik er niet vanaf (pas na een jaar).

Moet de conclusie dan zijn dat ik als ik zeker weet dat ik nog minimaal een jaar bij chello blijf, deze verlenging een goede is ivm
het maandje gratis?
Maar als ik niet zeker weet of ik nog wel een heel jaar bij chello blijf, dat ik het dan niet moet doen?

Wellicht een beetje krom opgeschreven allemaal, maar ik hoop dat je eruit komt :)
 
Toch duidelijk lijkt mij?

Als jij niet ingaat op deze aanbieding kan je na je éérste jaar per maand opzeggen. Maar kies je voor deze aanbieding dan zit je er idd weer een vol jaar aan vast, maar je krijgt dan wel een maandje gratis. Het is net wat je wilt. :) Tenminste, zo begrijp ik het.
 
Ik ben tevreden over chello light..dus als ik die brief krijg zal ik gewoon weer een jaar
verlengen.
 
BrammeS zei:
Als jij niet ingaat op deze aanbieding kan je na je éérste jaar per maand opzeggen. Maar kies je voor deze aanbieding dan zit je er idd weer een vol jaar aan vast, maar je krijgt dan wel een maandje gratis.
Alleen klanten die voor 1 januari 2005 al chello hadden en niets hebben veranderd (up- downgrade, pakketkorting) vallen nog onder de oude voorwaarden en kunnen inderdaad per maand opzeggen.
Mensen die na 1 januari 2005 chello hebben genomen of iets hebben veranderd (up- downgrade, pakketkorting) vallen onder de voorwaarden geldig vanaf 1 januari 2005 en hebben een looptijd van 1 jaar met stilzwijgende verlenging van 1 jaar en opzegtermijn van 1 maand.
(Minimaal 1 maand voor het einde van het jaar opzeggen, of je zit er weer 1 jaar aan vast.)
 
Als de achtergrond van deze brief is mensen te lokken in naar een jaar contract.
Dan denk ik dat dit erg dicht tegen oplichting aanzit.
Geeft maar weer eens aan wat voor een t...... bedrijf UPC is.
:9 :9
 
sjee dan ben je echt zielig als je dit interpreteert als oplichting.

Ik heb dezelfde brief gehad. Helaas ben ik door m'n werkzaamheden niet in staat geweest op tijd te reageren voor een maandje gratis voor een nieuw jaarcontract anders had ik het zeker gedaan.

Volgens mij ben je zo'n gebruiker die denkt alles te weten, dat je nu op je puntje gezet bent, en je jezelf nu hard in je aarsje geneukt voelt nu je weet bent niet zo'n ict toppertje te zijn als je zelf wel denkt te zijn.

Zo komt je reactie me echt aan me over ofzo.. zielig.. (ik is ook helpdesker, niet bij upc, maar ik tref ze elke dag zo'n figuren als jij nu reageert) ..
 
Nee, ik ben iemand die vindt dat een bedrijf die zijn abbonnees probeerd een jaar contract aan te naaien onzeker is over de kwaliteit/prijs van haar services.

Als UPC een prijs/kwaliteit levert die concurrend is zal niemand denken aan een verandering.

Dit is een voor mij een signaal om naar andere opties uit te kijken. Ik zou denken dat ik ergens anders goekoper uit ben.
 
UPC heeft de schijn wel tegen zich.

Om het oplichting te noemen gaat mij te ver.
 
coco zei:
Als de achtergrond van deze brief is mensen te lokken in naar een jaar contract.
Dan denk ik dat dit erg dicht tegen oplichting aanzit.
Geeft maar weer eens aan wat voor een t...... bedrijf UPC is.
:9 :9

Wat een gezwam!! Sorry hoor maar dit is natuurlijk volslagen kolder. Dit zegt beduidend meer over jou als over UPC eerlijk gezegd. Als ik het goed begrijp (want dat is vergelijkbaar) is bv een welkomstgeschenk bij een krant in de vorm van 1e maand gratis, daarna abonnement een vorm van oplichting althans het riekt er naar? Volgens mij weet jij helemaal niet wat oplichting is. Ik sta er iedere keer nog weer van versteld wat mensen hier allemaal aanvoeren om maar vooral upc af te zeiken, ik zou zeggen: get a life!
 
Tsjonge,tsjonge,wat kunnen jullie een thread toch weer vakkundig afbreken.Het lijkt wel of jullie je persoonlijk voelen aangevallen door coco.
Ik ben het ook niet eens met zijn redenering,maar de enige die hier gepast op antwoord is hgr.

De brief zal wel een lokmiddel zijn om mensen die overwegen aan het einde van hun contract jaar op te zeggen,te behouden als abonnee.Maar idd een vreemde brief,want als je niet opzegt loopt alles gewoon door,en als je wel opzegt,nou ja,dan ga je weg.
Ik vraag me af waarom er zo'n brief verstuurd word aan sommige mensen...
 
Terug
Bovenaan