• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

borg betalen voor nieuw modem

  • Onderwerp starter angellus_
  • Startdatum
A

angellus_

Ik zat eens te denken,ik heb in november 2004 digitale telefonie van UPC genomen en ik had al chello internet via UPC.
Nou hebben ze het oude modem meegenomen en vervangen voor die nieuwe waar nou dus telefoon,televisie en internet op aan zit gesloten.
Moet je nou ook nog borg betalen voor het nieuwe modem terwijl ze mijn oude hebben meegenomen waar ik zo'n twee jaar geleden ook geloof ik al zo'n 50 euro borg heb betaald.?

Greetz:Angellus
 
lijkt me niet, alleen als je je borg van het oude modem terug hebt gekregen.
 
Ik heb niet mijn borg voor het oude modem teruggekregen dus ik neem aan dat ik niet opnieuw borg moet betalen voor dat nieuwe modem.
 
Je hoeft natuurlijk niet opnieuw borg te betalen voor het vervangen modem. Let wel goed op dat UPC je dit niet in rekening brengt. Ik kreeg in de laatste factuur ruim 400 euro "speciale kosten" Bij navraag bleek dit mijn reed omgeruilde telefoonmodem (telefonie opgezegd). Ook meteen afgeschreven van de bank, natuurlijk meteen weer terug laten storten. (Deed de Postbank in 2 dagen, hulde!).

Greetz,
Lennert
 
LennertXL zei:
Je hoeft natuurlijk niet opnieuw borg te betalen voor het vervangen modem. Let wel goed op dat UPC je dit niet in rekening brengt. Ik kreeg in de laatste factuur ruim 400 euro "speciale kosten''
Bedankt voor de waarschuwing Lennert :),ik zal het in de gaten houden!


Greetz:angellus
 
Terug
Bovenaan