• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

bluetooth op windows 8.1

Status
Niet open voor verdere reacties.
S

snapniet

hallo wie kan mijn uitleggen hoe bluetooth op windows 8.1 werkt ook is er een probleem met de bluetooth audio device in apperaat beheer deze wil niet meer opstarten en je kan de driver ook niet vervangen windows zegt het is de beste wie heeft de oplossing? ps heb nog nooit bluetooth gebruikt graag een duidelijke handleiding over hoe te gebruiken? en wie weet hoe ik de audio device weer aan de praat krijg??
 
Ik denk dat Bluetooth wel werkt maar dat jouw machine Windows 8.1 drivers verlangt. Ik had mijn win7 machine de dag na uitgave van win8 geüpgraded. Dat was een verbetering, en vorige week naar 8.1 gemigreerd, en toen deed wifi het niet meer. Na veel vijven en zessen heb ik de bios geüpgraded, wifi drivers verwijderd en de win7 driver er overheen geïnstalleerd en alle waarschuwingen genegeerd en tig keer geherstart en toen deed wifi het weer. Gelukkig want mijn vrouw begon al over de kabel van de meterkast naar de pc te klagen.

Dus dagelijks kijken of er updates zijn voor jouw Bluetooth verbinding. Of hopen dat net zoals bij mij d win7 versie het wel doet als je hem opnieuw handmatig installeert.

Ik doe dat zo. Ik download de laatste versie van de drivers. ga naar de hardware configuratie en gooi de Bluetooth device weg (rechter muisknop en verwijderen) Dan vernieuwen en dan gaat hij opnieuw de driver installeren, en dan de gedownloade driver ipv de bij geleverde versie installeren.

En dan maar hopen :sad:A. Opzich zou het kunnen werken want ook mijn wifi driver was niet 100% compatibel maar Bluetooth en wifi drivers zouden vrijwel altijd moeten werken. Alleen zijn er veel Bluetooth en wifi hardware die net iets afwijken en dan wil de generieke driver nog wel eens niet 'pakken'. Succes!
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan