Blijkbaar nieuwe canal+ zender erbij binnen 2 maanden

B

Bert

Een vriend van me die canal+ heeft (analoog dus) heeft een brief ontvangen van canal+ dat hij binnenkort een UPC digital doos ontvangt (analoge doorgave wordt gestopt) en dat hij 4 canal+ kanalen en 8 sport kanalen gaat krijgen ipv de 2 kanalen die hij nu ontvangt via de analoge decoder.

Dit zou inhouden dat we dus 1 nieuwe canal+ zender erbij krijgen, vermoedelijk canal+ 16:9 dus.
 
Oud nieuws. Canal+ wordt vanaf 1 februari Film 1 en Sport 1. 16:9 hebben we al lang dat is hetzelfde als Canal+ geel.
 
Ja zal wel maar we hebben nu "maar" 3 canal+ zenders(blauw, rood en geel) en dat worden er volgens de brief van Canal+/UPC dus 4, wat is die 4de dan?
 
nr 4 zal Film 1+1 worden

Identiek aan Film 1, alleen dan 1 uur later.
Waarom? Dan kun je ong. elk uur in een film beginnen, ene uur op Film1, komt de tijd niet uit, dan Film1+1 :)
 
nr 4 zal Film 1+1 worden

Identiek aan Film 1, alleen dan 1 uur later.
Waarom? Dan kun je ong. elk uur in een film beginnen, ene uur op Film1, komt de tijd niet uit, dan Film1+1

Nutteloos gebruik van de ruimte op de kabel. kunnen ze net zo goed gebruiken voor ander zenders.
Als ze nu eens opschiten met de PVR-versie, dan heb je die 1+1 ook niet meer nodig
 
Canal+ was toch al de koning van het uitzenden van 1 film 5 tot 6x per week? Dan hebben ze met Film1+1 weinig moeite
 
Officiële tekst:

Film1 biedt een premium filmpakket met de beste titels op vier aparte kanalen. Abonnees kunnen 24 uur per dag, 7 dagen per week afstemmen op een uitgebreide keuze aan top titels. Film1 is het kanaal dat alle grote (Hollywood en andere) premières uitzend. Hiermee functioneert Film1 als een referentiepunt voor de programmering van de overige Film1 kanalen. Film1 start dagelijks op prime time (20:30 uur) met een grote titel. Het tweede kanaal vormt een goed alternatief voor het aanbod op Film1; ieder dag een andere genre titel op dezelfde prime time starttijd als Film1. Daarnaast is op kanaal twee ruimte voor speciale events rond acteurs, regisseurs of specifieke genres. Het derde kanaal maakt qua aanbod gebruik van dezelfde titels als de overige kanalen, waarbij het accent naast grote studio titels ligt op het aanbod van onafhankelijke lokale distributeurs.
De programmering van het derde kanaal vult de eerste twee kanalen aan en de prime time startijd zal 21:00 uur zijn. Film+1 is qua programmering identiek aan Film1, maar de starttijden vinden precies één uur later plaats. Dus elke dag een grote titel om 21:30 uur op prime time.

Het is dus niet Film1+1, maar Film+1.. Achja, what's in a name :)
 
Vetkuif zei:
Weet er iemand of dit een verhoging van het abbonementsgeld voor Canal + betekent ?

Dat wordt dan de derde eenzijdige aanpassing van upc in een tijdsbestek van ruim een half jaar, heb het net voor elkaar dat het sportkanaal gratis blijft, kun je daar straks weer de frustraties op botvieren. Ze verzinnen bij UPC werkelijk alles om maar op de 1e plaats van de klachten top 10 te blijven! >:(
 
Vetkuif zei:
Weet er iemand of dit een verhoging van het abbonementsgeld voor Canal + betekent ?
Bij Casema gaat Film1 (tot en met 4) 15,95 per maand kosten en Sport1 (tot en met 8) ook 15,95 per maand. Samen is het te ontvangen voor 22,95. Let op: BIJ CASEMA. Elke kabelmaatschappij kan zijn eigen prijzen hiervoor vragen. UPC prijzen zijn nog niet bekend.
 
Terug
Bovenaan