• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Bittorrent en Chello

J

Jeurizz

Ik download nu al weer een poos, maar sinds de komst van bittorrent heb ik met chello, buiten het datalimiet, een probleem.

Als ik mijn bittorrent downloads aanzet via mijn Bitcomet client v0.56, valt mijn internet verbinding na een aantal uur helemaal weg.
Ik moet dan het modem van de stroom afhalen en wachten tot hij opnieuw is opgestart. Hesrtellen van het netwerk werkt niet.

Dit zelfde probleem heb ik ook gehad met shareaza.

Blocked chello bittorrent downloads???? Of slipt de verbinding dicht?

WAT KAN IK HIER AAN DOEN!
 
je moet denk ik je upload minder hoog zetten , ik zet download op onbeperkt en upload rond de 30 Kb/s .
ik gebruik trouwens G3 torrent , die kan per torrent file de upload anders zetten.
 
ik gebruik de originele classic torrent client....nooit problemen mee.
 
Ik gebruik Azureus en zet opload op rond de 50 Kb en down rond de 400 Kb. Werkt prima, nooit problemen.

Zou inderdaad eens je up en download beetje bijschroeven.

;D
 
Ik moet dan het modem van de stroom afhalen en wachten tot hij opnieuw is opgestart. Hesrtellen van het netwerk werkt niet.

Als je een Motorola modem hebt moet je de volgende keer gewoon even naar http://192.168.100.1/config.html om je modem te restarten... Dat gedoe met een kabeltje eruittrekken enzo.. ::)

Over het wegvallen van internet...

Kan je helemaal niet meer internetten, of houdt het downloaden alleen op?

In het laatste geval kan het zijn dat de file in questie gewoon nog niet helemaal aanwezig is op het torrent netwerk. (als iedereen maar 50% heeft, zal hij na 50% stoppen met downloaden en pas weer geginnen als er iemand aanmeldt met meer procenten van de file.
Je kan het controleren in BitComet. Boven het paypall logo heb je een aantal opties, druk op peer, en daar kan je zien hoeveel procent van de file elke peer heeft...
 
khad precies hetzelfde probleem.. had de upload op 90 kb en de download ongelimiteerd, en elke 3 uur was men verbinding compleet weg! zwaar irriterend telkens de stekker van de modem deruit trekken.. heb ik de upload teruggeschroeft naar 60kb en nergens last van 8) :o
 
Ik gebruik BitTornado als client. Ik heb in dat programma gewoon zowel de download als de upload op ongelimiteerd staan.

Gister was ik een film aan het downloaden met 50 kB/s en aan het uploaden met 120kB/s constant. Dat is over de 4.4 gig goed gegaan.

Verder heb ik er ook nooit problemen mee. Ligt dus echt aan de gebruiker zelf als je problemen hebt en niet aan chello.
 
je moet het aantal verbinding van bittorrent terugbrengen of een andere router kopen, ik had eerst een edimax en die trok 500 verbindingen op een gegeven moment niet meer en gooide dan de verbinding dicht. Met de Linksys die ik nu heb is er geen probleem meer
 
ben van emule overgegaan op bittorent met bitcomet zit op een goede site waar allemaal ned dvds komen enzo

per film rond de 100 kb download
 
Het probleem is hier inderdaad, dat er bij sommige torrents, een ontzettend groot aantal connecties zijn. Als je dan meer dan 1 torrent aan hebt, en het zijn er toevallig met een groot aantal seeders of leechers, dan kan je router de verbinding niet meer aan. Oftewel, de verbinding slibt dicht. Mijn advies, als er een torrent is met veel connecties, download er dan 1 per keer.
 
Terug
Bovenaan