• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

bijna hele week onderhoud

Status
Niet open voor verdere reacties.
Q

Qball

Kreeg zojuist mail van Ziggo. Zie hieronder:


Geachte heer Baan,

Ziggo werkt voortdurend aan het verbeteren van zijn diensten. Zo ook bij u in de buurt. Daarmee garanderen we u een hoge kwaliteit televisie, telefonie en internet.
*
Van maandag 11 t/m donderdag 14 november 2013 vinden er tussen 6.30 en 16.00 uur werkzaamheden in uw buurt plaats. Omdat de werkzaamheden buitenshuis plaatsvinden, hoeft u hiervoor niets te doen. Houdt u er wel rekening mee dat er tijdens deze werkzaamheden onderbrekingen kunnen optreden in uw televisie-, radio-, telefonie- en internetsignaal. Uiteraard doen wij er alles aan om de overlast zo veel mogelijk te beperken.


Is het normaal zolang onderhoud en ook nog eens overdag...
 
Nee, dat is niet normaal en onacceptabel.
In de praktijk zal het overigens wel meevallen.
Maar zeker telefoon: die moet het gewoon 24 uur per dag doen.
De melding om dan maar een mobiele telefoon bij de hand te houden is alleen maar afschuiven.
 
Nee, dat is niet normaal en onacceptabel.

Da's wel erg kort door de bocht. Er staat nergens dat je de hele periode geen kabelsignaal hebt toch ?

Vermoedelijk vinden er in die week graaf- of andere kabelwerkzaamheden in de wijk plaats waarbij op een gegeven moment iemand's aansluiting overgezet of even uit gaat. Ik heb enige tijd geleden ook zo'n melding gehad en inderdaad gebeurde er van alles in de wijk aan de bekabeling maar niets gemerkt dat mijn kabel er op enig moment uit lag.
 
Ik heb zoiets vorig jaar gehad. In de hele wijk werden straatkastjes vervangen. Het vervangen duurde 1 à 2 uur, en zolang had ik geen internet. De werkzaamheden in de wijk duurden wel een week, maar mijn persoonlijke aansluiting was maar relatief kort uit de lucht.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Ok bedankt allen, we gaan het meemaken :wink:
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan