• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

bijna alle HD zenders verdwenen (nu alleen vanaf 901 e.v.)

Status
Niet open voor verdere reacties.
H

henrid

Voor de tweede keer in korte tijd zijn bijna alle HD-zenders verdwenen van de standaard posities (1 en verder) en zijn deze slechts vanaf kanaal 901 beschikbaar. De fabrieksinstellingen terugzetten hielp de vorige keer wel, maar dat geeft zoveel extra werk achteraf en vind ik gewoon onacceptabel (grrrrrrrrrrr!@#$%^&*:censored:)
Hebben anderen dit probleem ook en is er een minder omslachtige oplossing?
 
Via welke wijze wordt er HD gekeken gezien de noodzaak van het handmatig moeten sorteren van de zenders?
 
CI+ (als dat is wat je bedoelt)
Zenderlijst updaten biedt geen oplossing.
Ook had ik op Ned2 de melding "geen service beschikbaar".
Nadat ik even op 902 was geweest deed 2 het ook weer, alleen geen HD.

1 = Nederland 1
901 = Nederland 1 HD
2 = Nederland 2
902 = Nederland 2 HD
3 = Nederland 3 HD (die is dus wel goed, maar geeft ook "geen service beschikbaar")
903 = Nederland 3 HD
1001 = Nederland 3
...
 
Duidelijk, het had ook een Aplhacrypt kunnen zijn ;)
Er is hier (5467) TV onderhoud geweest afgelopen nacht, maar alles staat nog in dezelfde volgorde en wordt in HD weergegeven. Ik gebruik echter geen CI+ maar een losse decoder.
 
Het heeft ongetwijfeld te maken met de wijzigingen van vannacht, maar ik moet zoveel bijwerken als ik de fabrieksinstellingen van m'n tv terugzet.
Ik ga maar over op het maken van favorietenlijstjes, zodat ik de zenders zelf op gewenste kanalen kan zetten. Geeft wel iets meer onderhoud, maar ja...
 
Favorietenlijstjes verdwijnen ook als je terug gaat naar de "fabrieksinstellingen"...
 
Juist. Daarom ga ik niet meer terug naar fabrieksinstellingen om het geklooi van Ziggo te herstellen. Dan maar favorietenlijstjes aanmaken, zolang dat goed gaat.
 
Juist. Daarom ga ik niet meer terug naar fabrieksinstellingen om het geklooi van Ziggo te herstellen.

Je kunt het geklooi noemen, maar dit zal altijd gebeuren als de zenders opnieuw ingedeeld worden. En dat gebeurt regelmatig en is een normaal verschijnsel voor digitale TV. De TV zou dit automatisch moeten oppakken trouwens. Als dat niet gebeurt is het een bug in de software lijkt me. Wat voor merk en type TV gebruik je ? En heb je wel de laatste (ziggo-goedgekeurde) software versie in de TV geinstalleerd ?
Terug naar fabrieksinstellingen zou niet nodig hoeven te zijn, opnieuw zenders zoeken kan voldoende zijn, maar daarbij gaan de favorietenlijstjes meestal ook verloren (afhankelijk van het merk/type TV). De andere instellingen (beeld en zo) blijven dan wel bestaan in je TV)
 
Een maand of twee geleden had ik hetzelfde en toen heb ik ook meteen alle software bijgewerkt. Ik heb een Panasonic P50V20. Ik kijk intussen via een favorietenlijst van 60 gratis zenders i.p.v. die hele betaalde onzin, dus hier laat ik het maar bij:giveup:
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan