Bij Telenet: Uniform TV-reclamemodel voor alle Belgische zenders.

Kwestie van tijd en dan zijn we hier ook de... uh.. het haasje
 
Kwestie van tijd en dan zijn we hier ook de... uh.. het haasje
Is hier deels toch ook al op de commerciële zenders het geval? Bij terug kijken kan je niet vooruit spoelen in de reclames in de opnames gelukkig wel dus vaak neem ik snel iets op als ik vergeten ben op pauze te zetten. Maar dat zal tzt ook wel veranderen nouja dan maar alvast aanzetten en naar het toilet gaan drinken inschenken etc. zodat je na een minuut het programma kan kijken én kan spoelen. Ik ben helemaal voor het starten van een show als het mij uitkomt en snap dat er reclame in moet zitten maar die shows met teveel reclame blokken kijken we of niet of nemen we op zodat we kunnen spoelen en gemiddeld een kwartier eerder klaar zijn....
Doet me denken aan jaren geleden dat als je een gekopieerde DVD afspeelde je wel door de reclame en waarschuwingen van brein enz. kon spoelen/skippen maar als je de originele DVD kocht of huurde dan kon dat niet ::)
 
Die reclames zijn de grootste ergernis op tv.De helft van de tijd is er reclame of een promo.Als ze de blokken kleiner maken maar dan iets vaker, zoals op IYV, zou er minder ergernis zijn.
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan