• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Beste Rwin instellingen

Status
Niet open voor verdere reacties.
M

Mars

Ik heb een Terrayon modem dus uncappen zit er waarschijnlijk toch niet in maar heeft iemand de beste Rwin instellingen zodat t toch wat sneller gaat???
 
https://www.speedguide.net/Cable_modems/index.shtml hier staat een goeie gids over instellingen . https://www.dslreports.com/tools en hier kan je een speedtest doen .
 
ik heb nu een rwin van 9844 en ik heb nog nooit zulke goeie resultaten gehaald maar waarom moet ik volgens de Speedguide.net en dslreports.com een veel hogere rwin instellen???
 
ik denk dat je gewoon moet kiezen naar wat jij vind dat een juiste waarde is , maar naarmate je rwin kleiner is zal deze eerder weer een bevestiging sturen .
verder is dit denk ik meer echt het laatste uit je verbinding halen , en 10 tallen procenten verbetering geeft het niet .
heb zelf de rwin op 51392 staan , gewoon groot dus . en dit bevalt me uitstekent . samen met wat andere tweaks geeft dit alles me savonds laat op goeie gameservers toch heel goeie pingtijden van rond de 25ms a 30ms .
en kies voor je ip pakketgroote groot 1500 dus .
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan