• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Bepaalde sites traag

Status
Niet open voor verdere reacties.
S

sander V

Ik heb chello classic in purmerend en sinds een paar dagen gaat het surfen naar bepaalde sites erg traag of helemaal niet.

Ik heb chello al sinds a2000 tijd en dit heb ik nog nooit meegemaakt. Op got.tweakers.net kom ik helemaal niet. dan laad hij oneindig lang. En naar clanbase.com duurt het laden lang maar als ik op refresh druk gaat t laden sneller.

Al mijn instellingen zijn goed en ik heb nix veranderd waardoor het opeens trager zou gaan.

Iemand idtje wat het zou kunnen zijn?
 
Als het op een bepaalde site/server bijzonder druk is door een actueel onderwerp kan het idd wel eens traag gaan. Gebeurd overal, hoor. :'(
 
Neenee.. t ligt niet aan de site. ik kom er gewoon helemaal niet op. dat heeft nix met drukte te maken want bij andere werkte het perfect en hier opeens niet meer ???

naja.. zal wel vast nix tegen te helpen zijn. mishcien goed id om op adsl over te stappen
 
je kan je boeltje eens uitschakelen en opnieuw aanzetten (met een pauze van een paar minuten) ... dus modem/ router/ pc uit/aan
 
Helaas.. router uit, modem uit. (alles voor 15 minuten ofzo). maar nogsteeds nix.. erg irritant
 
zal wel weer aan die fantastische DNS servers van Kwello liggen, het beste kun je hier gewoon in je router andere DNS servers aanmaken,de ervaringheeft mij geleerd dat je in dat geval geen problemen meer hebt om sites te bereiken.
Neem bijvoordbeeld de DNS van Cistron
Cistron 62.216.31.50
62.216.31.60


Succes ermee,

p.s...ik woon ook in Purmerend en heb deze dus ook in mijn router ingevuld :)
 
laat gewoon de dns servers automatisch vinden, Heb je toevallig ook een norton antivirus/internetshield draaien? Zou ik die eens voor de grap uitschakelen en dan weer eens proberen. Probeer de sites ook eens te pingen of voer eens een traceroute uit. Dan kan je zien vanaf wel punt het mis gaat
 
Ik had eerst xs4all dns servers in me router ingesteld. Toen heb ik die verwijderd omdat t daar mischien aan ligt. Toen had ik die verwijderd maar nogsteeds hetzelfde probleem. Nu heb ik die cistron dns server ingesteld en t probleem is r nogsteeds.

Ik had eerst f-secure als virusscanner draaien. Maar dat was nog voordat dit probleem speelde. Toen heb ik f-secure verwijderd en norton 2003 en 2004 geinstalleerd. En toen is geloof ik dit probleem gaan spelen. Ik weet t niet cker. Nu heb ik geen 1 virsscanner draaien. firewall op client pc uit. firewall op router uit. allemaal nix geholpen.

Een traceroute naar gathering.tweakers.net gedaan en me ping was prima. geen timeouts. Heel irritant dat juist DIE site het niet doet want dat is 1 van de sites waar ik t meest informatie vandaan haal :'(

Heb net DHCP in router ingesteld mischien hielp dat. Maar nee hoor :'(
 
Wat doet je verbinding als je rechtstreeks op de kabelmodem zit? Geen verschil, dan geen router probleem.

Controlleer je pc op adware en spyware. (Bv met Adware van Lavasoft of Spybot-search & destroy.) Er zijn momenteel een paar zeer vervelende op het net.

Norton laat na deinstallatie met de officiele "uninstall" nog behoorlijk wat rommel in je register staan.
Ga naar de site van Symantec en zoek daar even naar het speciale programma en aanwijzingen om alles echt schoon te maken.
 
okey ik zal m even rechtstreeks op de kabelmodem gooien. die norton removal tool. heb je mischien een url? ik kan t niet vinden op de site..


Ik heb de computer rechtstreeks op de modem gegooit. nogsteeds t zelfde
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan