Ben wel benieuwd. Cai/ziggo kast

Sietzewendy

Forum Gebruiker
Berichten
3
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Hebben andere woning gekocht. Hoor dat het een Ziggo kast is op de oprit. Mijn perceel. Gemeente zit net een 30 cm erbuiten. Nu ben ik wel benieuwd of hier een compensatie op zit?
Gezien we toch een lompe kast hebben staan. Of dat deze weg kan. Ben liever kwijt als rijk. Zat vandaag met aanhanger er bijna op. Omdat oprit redelijk vol stond. Maar s ap dat de postzegel bij verwijderen duurder word dan de brief.
 
Ze gaan de straattap niet voor jou verplaatsen vermoedt ik, dat is nogal een ingrijpende operatie met al die kabels die er naar toe lopen. Maar het beste kun je Ziggo hierover even bellen.

En dit is het "onafhankelijke" Ziggo gebruikersforum, of te wel niet van Ziggo.
 
Op het Ziggo forum verwijzen ze altijd naar https://www.mijnaansluiting.nl
Daar kun je een offerte aanvragen voor het verplaatsen van zulke kasten.
Soms is het voor niets maar niet altijd. Hangt van de situatie af.
 
Laatst bewerkt:
Vraag me af hoe de vorige bewoners met deze situatie omgegaan zijn? Die moeten dan toch ook “last” hebben gehad? Of is het een nieuwbouwperceel?
 
Heb je ook een foto hiervan?
En als deze op je terrein staat en kunt dit aantonen dat de kast op jouw terrein staat dan zullen ze toch wel iets moeten gaan doen.
 
Denk wel dat hier bij aanleggen afsprkaen over zijn gemaakt (of wettelijk regels voor gelden), komt natuurlijk vaker voor. Zou ik zelf echter wel bij de koop goed navragen...dat was het moment om hier goed duidelijkheid over te krijgen lijkt me? Maargoed. Achteraf voor een kast die er al jaren staat klagen / compensatie vragen lijkt me sowieso zelf niet mogelijk, dat zou gek zijn want ze staan vaker op privéterrein. Maar hoe het precies zit...vast wel iemand die dit weet :)
 
Hier is sprake van een "erfdienstbaarheid", net zo iets als het recht van overpad. Als het goed, moet dit zijn vastgelegd in de notariële akte. Zo niet, dan speelt ook nog de kwestie van verjaring.
 
Als de kast er al heel lang staat (zonder afspraken), kom je op het puntje 'gedogen/gewoonterecht'. Als er afspraken zijn gemaakt met de vorige bewoners, dan heb je ook vrij weinig kansen. Je kunt natuurlijk altijd een beroep doen op de welwillendheid van Ziggo :)
 
Heb gebeld met ziggo. Maar was een dior de gemeente aangelegde kast. En konden ze niks mee.
Maar even zien. Staat in wezen naast oprit.
Maar we hebben de must op verbreden van oprit. En dan staat deze heel naar.
Maar opties waren er niet. Nouja dan is het zo.
 
Terug
Bovenaan