Ben weer terug bij Chello Upc

  • Onderwerp starter Deleted member 6805
  • Startdatum
D

Deleted member 6805

Naar jaren afwezigheid ben ik weer terug bij Chello. Voorheen ben ik begonnen met Telekabel in Ede later werd dit Chello. Toen begon de ellende pas goed herhaaldelijk 2 tot 4 vier keer per week lag mijn verbinding eruit vaak een paar uur. Helpdesk was toendertijd een totale chaos vooral technisch en op administratief gebied.Voordat iedereen negatief begint te reageren laat ik eerst dit zeggen geen enkele provider is volmaakt. Heb er genoeg gehad om te kunnen oordelen dat adsl ook niet zaligmakend is. Vooral de download en upload snelheden vallen echt tegen in de praktijk. De enige die ik goed vond was Freeler qua cijfers. Planet Internet valt echt tegen qua snelheden en op administratief gebied is het echt een zooitje daar. Moet eerlijk bekennen dat ik vanaf december 2004 tot nu toe tevreden ben. De helpdesk is verbeterd heb ze tijdens het dhz installatie aan de phone gehad. Ben netjes te woord gestaan en men kan online zien of alles goed werkt ze kunnen zelfs bepaalde dingen in je computer zien en wijzigen zodat je weer verbinding hebt. Natuurlijk liggen losse verbindingen cq verkeerde aansluitingen aan je zelf. Zie de laatste tijd veel negatieve verhalen over de datalimiet. Mijn mening is dat Chello over moet gaan naar Fup net zoals vroeger en geen Aup. De meeste providers gebruiken namelijk Fup en daar is niks mis mee. Verandering algemene voorwaarden opzegging Chello: Let wel de meeste adsl providers hebben een jaar contract sommige hadden zelfs twee jaar met stilzwijgend verlengen.
 
vindt ik ook, ben naar een verhuizing ook weer treug bij chello, zat bij de KPN, een groote ellende, een maand goed en toen niks meer, heb er 4 maanden gezeten, en maar een maand kunnen internetten, was iest met login, en daar hadden weer 15 dagen voor nodig om dat te maken, en bij de helpdesk konde ze helemaal niks, alleen wat testen met de pc, en ik wist dat het daar niet aan kon ligen, en ik moet daar nu nog voor betaalen, ja 1 jaar he, heb wel een brief getuurd dat ik ze ingebrek heb gesteld, die willen dat ik nu nog ff 280 euro wil betaalen. dan is chello toch wel wat beter, bellen en meestal direct weer online.
 
Goed om ook dit soort berichten is op het forum te zien, heb wel eens het idee dat ik de enige ben bij wie Chello perfect werkt ;)
 
Nou ik kan je vertellen dat chello het bij mij al vier jaar fantastisch doet. Ik heb geloof ik 2 keer een uitval van een uur gehad en daarna alleen maar goede en snelle verbindingen :laugh:
 
laat mij de lofzang aanvullen!
ik heb sinds 5 jaar chello, een paar kleine probleempjes gehad, maar die zijn er
bij alle providers wel geweest, denk ik.
volgens mij hebben ze het best op orde tegenwoordig, maar foutjes zullen blijven gebeuren.
het gaat wel leuk worden de komende tijd. de strijd is losgebarsten. coax vs koper!
als consument kunnen we er alleen maar beter van worden.
 
Chello werkt bij mij ook prima,tot nu toe dan.
Maareh,wat heb ik aan snelle verbindingen als je ze maar beperkt kan gebruiken?

Het zal hetzelfde worden als destijds met video2000,betamax en het inferieure vhs.
Dus kabel maatschappijen mogen hun zaakjes wel op orde houden want anders gaan de adsl providers met de massa aan de haal ;)
 
Ik denk dat meeste mensen hier heel tevreden zijn over het product Chello.

Als het goed lees ligt de meeste frustratie bij de (onwetende) helpdesk en natuurlijk de datalimiet.

Ik heb het zelf nu bijna 3 jaar en ben heel tevreden..... ik wordt alleen elke maand gecapped.... >:(
 
2 jaar lang helemaal geen problemen gehad met chello hoor
alleen de laatste 1-2 jaar beginnen ze tog stukken minder teworden
dan bedoel ik vooral de service van upc.
het is tog erg dat je 80 eurie betaald voor inet,en heb je een probleem
dan moet je de helpdesk bellen en ook weer betalen  >:(
echt dom van upc want ze hebbuh een paar zeer goede producten inhuis
 
Chello werkt bij mij ook wel goed. Kan alleen maar een dagen per maand optimaal gebruik maken van internet me biedt.
 
Effe voor de duidelijkheid, hij is ontevreden over het KPN-ADSL netwerk.

En daar heeft ie volledig gelijk in. ;) Gelukkig(jammer dat ik daar niks over lees) zijn er meer ADSL netwerken , die sneller/goedkoper zijn dan KPN.

anyway...gecondoleerd met je Monopolist-> Monopolist overstap (KPN->UPC).
 
Terug
Bovenaan