• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Belkin High Speed Mode Wireless G Router

  • Onderwerp starter lucremonkey
  • Startdatum
L

lucremonkey

Hey mensen, niet echt een vraag; maar kwam er gisteren achter dat mijn sitecom router (niet wireless) kapot was gegaan en besloot maar eens op wireless over te stappen. Dus heb ik bij de beste winkel van Nederland (geen zin om te wachten op online bestellingen) een Belkin High Speed Mode (125Mbps) G Wireless router gekocht met 2 bijhorende onvangers. Ik de hele boel aansluiten en gaat perfect tot het punt dat hij (laatste stap) kijkt of hij internet heeft. Hier liep hij helemaal de soep in >:(

Ik heb Chello Classic en bij de vorige router gaf het geen problemen. Heb ik dit hele forum afgezocht, maar niets hielp. IP clonen had ik al gedaan, static IP maken is gekloot en hielp ook niet, alles resetten en opnieuw hielp ook niet...

De uiteindelijk oplossing was de modem gedurende de nacht uit de stroom te halen en vanmorgen weer in te pluggen zodat Chello vroeg of ik me opnieuw wou registreren omdat mijn MAC-adres niet klopte (had vanaf een andere PC in laatste hoop gisternacht MACadres gekloont).

Dus, als je deze router koopt (voor de rest perfect ding trouwens) en je krijgt bij die stap problemen, probeer dit eens :)
 
Ik heb deze router ook gekocht maar bij mij doet hij het helemaal niet zoals hij het zou moeten doen. De verbinding valt steeds weg en ik heb constand connection timeouts. heb je enig idee waar dit aan kan liggen??
 
Terug
Bovenaan