• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Beeld valt weg en komt weer

Status
Niet open voor verdere reacties.
T

telka043

Sind 5 november heb ik dus een smt-c7140b. Nu heb ik een probleem dat mijn beeld steeds vaker wegvalt en op een ruisscherm sprint, of blauw, en vervolgens weer terug spring op de zender.
Moneur van Ziggo is vanmorgen geweest en zegt ligt aan de decoder. Op zijn humax geen problemen. Ik heb de laatste firmware en software update gedaan en het de lijn van ziggo is goed.
Heeft iemand een oplossing of is dit probleem bekend.

Alvorens ik vanavond in de auto stap en het ding terug breng naar de winkel.
 
Nadat we vandaag een nieuwe decoder hebben gehaald en bij thuiskomst en aansluiting vreselijk werden teleur gesteld, omdat het probleem niet was opgelost, ben ik even gaan kijken naar de resolutie instellingen. Deze stonden dus vermoedelijk verkeerd van de tv. Nu deze vast gezet op 1920x1080I is het goed. Bij 1920x1080i 50 fps gaat het fout.
Denk dus dat dit de oplossing is. :-P
 
Normaal gesproken moet 1920x1080p 50 fps het op iedere zender goed doen..
Echter heb ik op canvas (belgie2) en 13th street heel soms problemen.
Met de resolutie op automatisch zetten, is het probleem weer weg..
Het enige nadeel is dat de TV/STB per kanaal van resolutie kan verschillen en langer moet laden..
 
Onze tv is ongeveer 4 a 5 jaar oud en wellicht zit daar het probleem?
Het probleem is bij ons opgelost door de smt niet meer op automatisch te zetten maar gewoon op 1920x1080I.
 
misschien ook maar eens die resolutie aannemen..
Hij wil bij mij soms wat blokjes vertonen tijdens de avonduren..
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan