• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Bedrade PC communiceren met WIFI

Status
Niet open voor verdere reacties.
A

Armos

Hallo,

Ik wil mijn Bedrade Desktop PC laten communiceren met mijn WIFI netwerk (PS3)

Als ik mijn pc instel als Mediaserver dan kan mijn ps3 niets vinden. maar als ik mijn pc via WIFI instel dan kan het wel. nu heb ik via google iets gevonden over de optie AP isolation wat je dan moet uitzetten.
ik kan deze optie niet vinden in mijn modem.

mijn modem: Cisco EPC3928AD EuroDocsis 3.0 2-PORT Apps Voice Gateway

Weet iemand van jullie hier een oplossing voor?

Alvast bedankt,
Arjan
 
Ik heb geen idee wat je nu eigenlijk wilt bereiken... Onduidelijk verhaal.
 
Ik begrijp het wel. Die mediaserver stuurt waarschijnlijk multicast berichten uit, en die worden door de Cisco niet overgezet naar WiFi. Een bekende fout in de Cisco.

Je kunt op je PC zowel bekabeld als WiFi actief hebben, je hoeft geen keuze te maken. Ik heb bekabeld, 2,4 GHz, en 5 GHz WiFi actief. Als het dan werkt ben je klaar.

Je kunt ook een access point inrichten, wellicht met een oude router die je nog hebt liggen. Dan krijg je er één of twee WiFi netwerken bij.
 
Dankjewel Grunnstat,

dat is inderdaad het probleem wat ik heb.. en in de cisco router kun je het niet uitzetten dat bedraad en wifi met elkaar kan comuniceren. maar volgens mij heb ik het ondertussen werkend. en anders is inderdaad de oplossing om een losse router te gaan aanschaffen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan