• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

BBC 3 en 4

Dit schijnt een storing te zijn. Wat het probleem nou is kon de HD mij niet vertellen.
 
pa3eia zei:
In 3361 gewoon beeld

Het beeld is wel terug maar gisteren en vandaag waren er problemen met de 2 kanalen.  UPC weer in de bocht waarschijnlijk.
 
UPC heeft transport stream problemen met BBC 3 & BBC 4 en op de vraag "wanneer wordt dit opgelost?" heb ik het volgende antwoord gekregen:

"Wij weten het niet"

Waardleoos de klantendienst van UPC. Aangezien dat deze storing nu langer dan 48uur duurt ga ik nu compensatie aanvragen.

Clausule VI, Diverse 1

“...Zoals bepaald in artikel IV.3 geldt dat indien na het verstrijken van een aaneengesloten periode van 48 uur de signaallevering niet is hersteld, de abonnee recht heeft op evenredige restitutie van het abonnementsgeld.”
 
Probleem ligt bij BBC 3&4 Aldus de helpdesk, bepaalde programmas mogen ze niet doorgeven waardoor hij dan op zwart word gezet door bbc.

Overigens is het een beetje lastig restitutie aan te vragen op iets waar je niets voor betaald...
 
Niets voor betaald?  UPC heeft voor maand november geld uit mijn bankrekening gehaald voor mijn extra channel pack .  Ik heb ervoor betaald dus het lijkt me niet zo lastig als je beweert.  Het verhaal van de HD is ook onzin, het lijkt mij zeer sterk dat de BBC BBC 3 & BBC 4 een hele avond op zwart zou zetten.  UPC heeft al een auteursrechten overeenkomst met de BBC afgesloten ivm het doorgeven van die 2 kanalen.
 
Valz zei:
Probleem ligt bij BBC 3&4 Aldus de helpdesk, bepaalde programmas mogen ze niet doorgeven waardoor hij dan op zwart word gezet door bbc.

HD UPC:

Het klopt dat BBC 3&4 tussen 05.00uur en 20.00uur zwart beeld geeft dit komt omdat BBC ons geen recht geeft om overdags meer uit te zenden

dit vinden wij uiteraard ook geen goede ontwikkeling daarom zijn wij op dit moment bezig om een alternatief te zoeken voor dit probleem

typisch een gevalletje van overmacht .. Auteursrechten is sowieso nog een schimmig gebied.
 
Terug
Bovenaan